Beneficiile de suc de

/ Vizionări: 4830

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

suc Seva de mesteacan, care ne dă natura, are un efect tonic si de refacere pe corp, este util să se bea în avitaminosis. În plus, acest valoros cosmetice. Pielea fetei va fi proaspete şi sănătoase uite, dacă ştergeţi-l cu un suc de mesteacan.

În suc de portocale conţine diferite minerale si antioxidanti multe. Dacă se bea zilnic, atunci probabilitatea de cancer al stomacului, gurii şi gâtului se reduce cu 50%. Medicii recomanda înainte de a merge la solar sau de şedere sub soare dogoritor, frecati pielea cu suc de portocale, apoi la efectele nocive ale soarelui redus semnificativ.

suc de ananas conţine substanţa unic - bromelaina, este un excelent în grăsimi naturale arzător. Acest mikrorelement are, de asemenea, efectul de intinerire a corpului. Medicii recomanda de a utiliza acest suc pentru boli de rinichi şi angină pectorală.

Suc de mere este util mai ales pentru oamenii muncii intelectuale. un consum regulat de suc de mere ajută la menţinerea clarităţii minţii în vârstă, astfel cum a substanţelor conţinute în sucul poate proteja celulele creierului impotriva stresului oxidativ, care să conducă la pierderi de memorie şi inteligenţă mai mic.

suc de lamaie sprijină tensiune arterială normală, o măsură preventivă împotriva bolilor de inima. Este folosit ca un instrument de immunoukreplyayuschee şi antiseptice. suc de lamaie poate ucide zeci de viruşi, şi în colaborare cu suc de usturoi a fost folosit chiar şi în tratamentul SIDA.

Prin Uliana Volkova
http://www.l-navigator.ru/ln_n.php?act=c&page=2541&cat=6