Bicicliştii sunt impact mai puţin dăunătoare decât şoferii de poluare — Franceză cercetători

/ Vizionări: 7864

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Biciclete Bicicliştii sunt dăunătoare impact mai puţin de poluare decât şoferii. Aceste date obţinute de cercetători organizaţie independentă de monitorizare a mediului de la Paris şi regiunea pariziană "Erparif.

Studiile au arătat că aerul poluat de autostrăzi urbane, într-o măsură mai mică, afectează starea de sănătate a bicicliştilor, ca o bicicletă poteci special echipate si manevrabilitate, comparativ cu o masina, le permite să evite blocajele de trafic şi mai repede pentru a naviga în oraş.

"Organizarea de circulaţie pe biciclete de pe drumul spre naştere multe dispute - mulţi se îndoiau de utilitatea acestei iniţiative - a spus şeful adjunct al" Erparif "Carin Leger. Însă, în fapt, acesta a dovedit eficacitatea." Economisiţi timp atunci când se deplasează pe traseul de biciclete este de aproximativ 30-45%, comparativ cu echitatie in trafic, mai puţini oameni, prin urmare, respira aer poluat.

"Cea mai protejate de substanţe nocive în aer metropolitane sunt pietoni - cercetători de stres - un indicator de protecţie pentru aceştia, cel puţin 2 ori mai mare decât pentru automobilişti. Ciclişti, de asemenea, situat în mijlocul. Cu toate acestea, cei care folosesc benzi special echipate crească în mod semnificativ nivelul de protecţie, aducându-l aproape de indicele pentru pietoni. "

Experţii au subliniat faptul că, contrar opiniei populare, interiorul masinii nu este o sursă sigură de protecţie conţinută în aerul de impurităţi dăunătoare. Deoarece scurgeri interioare şi se întâmplă întotdeauna circulaţie a aerului, nu intră treptat şi substanţele nocive, pentru care eliminarea are nevoie de timp considerabile.


Sursa AMI-TASS

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137