Bicicliştii vor promova modul de viaţă sănătos

В Молдове состоится велопробег в поддержку здорового образа жизни

La 11 noiembrie curent, în Moldova se va desfăşura cursa de ciclism "Chişinău-Varniţa". Evenimentul este organizat de către Compania Naţională de Asigurări în Medicină, în cadrul campaniei de promovare a modului de viaţă sănătos, ediţia 2012, cu genericul "Spune DA pentru sănătatea ta", transmite MOLDPRES.

 

În 2015 bicicliștii din Londra „vor zbura”
În 2015 bicicliștii din Londra „vor zbura”

Cursa va porni din Chişinău, va face popas în oraşul Sîngera, ulterior în oraşul Anenii Noi, şi se va încheia la Varnita, unde va avea loc premierea participanţilor şi a finaliştilor. Evenimentul este organizat cu susţinerea Ministerului Sănătăţii, Ministerului Tineretului şi Sportului şi a Guvernului.

Startul cursei de ciclism va fi dat la ora 10.30, din Gradina Publică "Ştefan cel Mare şi Sfînt" din centrul capitalei.

Campania de informare şi de promovare a modului de viaţă sănătos va dura pînă la sfîrşitul anului curent şi va cuprinde mai multe acţiuni ce ţin de alimentaţia sănătoasă, activitatea fizică, combaterea tabagismului şi a alcoolismului şi prevenirea stresului, notează MOLDPRES.

 

 

Sursa: moldovenii.md

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137