Biogaz din Moscova

/ Vizionări: 4590

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Biogaz din Moscova În cele din urmă a apărut în centralei electrice de fapt, Moscova folosind gaz din deşeuri! Acum putem obţine energie electrică şi de carburant mediu fără probleme, deşi autorităţile metropolitane va trebui să plătească un preţ dublu.

Primarul Moscovei Iuri Lujkov a deschis prima nuclear rus de lucru centrala pe iesirea din gazele de ardere. Pe de o parte de energie electrică este gratuit, dar cu o instalaţie de costurile de construcţie diferite de două ori mai scumpe decât de obicei.

În Rusia, astfel de tehnologii care nu sunt dezvoltate, construite de gară, compania austriacă EVN, ea a făcut şi investitor, investind într-un proiect de 29,3 milioane de euro. Situat 10-megawatt termică nouă centrală electrică în sud-est de capitala pentru Kuryanovskih TPS sooruzheniyah.Takaya de tratament este foarte important pentru capitala, a căror canalizare este una dintre cele mai mari din lume: aceasta serveşte 13 milioane de clienti. "MosVodoKanal va primi 10 de megawaţi de energie electrică şi 8 de megawaţi de energie termică, care va oferi până la 50 la sută din nevoile lor proprii staţii Kuryanovskoy, care deservesc aproape jumătate din Moscova şi suburbiile multe.

cartier, prea de succes: TPS va furniza 70% putere pentru staţiile de epurare şi de la ei vor primi combustibil. În cazul întreruperii curentului electric de oras se întâmple din nou, ca 25.5.2005, aceste plante tratamentul va continua să lucreze şi a deşeurilor de apă nu se metamorfoza într-un râu.

Cu toate acestea, costul de construcţie a TPP scump - aproape € 3000 pentru 1 kW, în timp ce în construcţia de cogenerare costurile kilowaţi convenţionale de la $ 1500 la $ 2000. Cu toate acestea, costul este încă transportă austriecii. Dar, la rândul lor, autorităţile de la Moscova va trebui să plătească pentru mediul de electricitate EVN. Şi ratele de peste două ori mai mare decât de obicei: 2126 freca. / MW, faţă de 968 de ruble Wh Mosenergo. / MW Wh la maxim o rată de.

Deşi gaz liber şi zboară un penny drăguţă, Iuri Lujkov a promis de a construi o mai ecologic centrala câteva. Deja de anul viitor acelaşi CET a construi şi de epurare Lyuberetskiy.

Sursa: Smoney
ecogeek.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137