BMW i3 electric testat pe drumurile europene (+Video)

/ Vizionări: 3214

Электрический BMW i3 проверяется на дорогах Европы

 

 

BMW prezintă electromotoroller Mini Scooter E  în ajunul Motor Show din Paris (+ Video)
BMW prezintă electromotoroller Mini Scooter E în ajunul Motor Show din Paris (+ Video)

BMW a decis să arate publicului larg vehiculul său electric înainte de a-l lansa în serie. BMW i3 va trece un test drive pe drumurile Uniunii Europene. Inginerii şi designerii pot fi mândri. Maşina electrică nu este doar foarte atractivă în aspectul exterior, dar de asemenea este dotată cu caracteristici drive remarcabile.

 

Această maşină electrică a fost creată de la "tabula rasa", cu respectarea tuturor cerințelor moderne pentru transportul ecologic. În vânzare maşina cu sistemul de acţionare electric va merge în anul viitor, înlocuind confratele mai puțin impresionant Active-E - sedan clasic de la BMW cu un motor electric.

Conform producătorului, motorul electric conectat la puntea din spate are o capacitate de 125 kW sau 170 CP şi oferă un cuplu impresionant de 250 Nm direct din start. Vehiculul electric este foarte sprinten (la ce altceva ar putea să ne așteptăm de la BMW?), accelerând în 4 secunde la o viteza de 60 km / h şi în 7,9 secunde până la o sută.

Compania a decis să utilizeze un singur concept de design LifeDrive pentru vehiculele electrice de diferite clase (i3 și i8), schimbând doar dimensiunile geometrice ale caroseriei.

Inginerii BMW au avut grijă nu numai de plăcerea de a conduce un super car modern, dar de asemenea şi de economie. Printr-o simpla apăsare a unui buton, șoferul poate activa cu ușurință regimul ECO PRO, care va reduce consumul de energie, sporind kilometrajul.

O încărcare completă a bateriei se petrece în 6 ore de la o priză europeană sau până la 80% într-o oră la o stație specială. O încărcare completă durează peste 160 km de drum, dar, potrivit unor zvonuri, pe versiunea din serie poate fi instalat un generator cu un motor de motocicletă cu doi cilindri de un volum de 0,6 litri, care va asigura o rezervă de putere suplimentară la conducerea pe distanțe lungi. Generatorul va fi activat numai la descărcarea bateriei, cu toate acestea, o astfel de revizuire ar schimba clasificarea vehiculului și din carul electric acesta se poate transforma într-un hibrid.

Datorită utilizării materialului plastic și a "carbonului" (fibră de carbon), maşina s-a dovedit a fi destul de ușoară, în pofida bateriei acumulatoare ea cântărește aproximativ 1200 kg. Despre exteriorul și interiorul atractiv putem scrie o odă, așa că vă sugerăm să vă bucurați de imagini din viitorul industriei auto mondiale.

 

 

 

 

 

Sursa: facepla.net

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137