BMW prezintă electromotoroller Mini Scooter E în ajunul Motor Show din Paris (+ Video)

/ Vizionări: 6418

BMW prezintă electromotoroller Mini Scooter E  în ajunul Motor Show din Paris (+ Video)

 

BMW prezintă electromotoroller Mini Scooter E  în ajunul Motor Show din Paris

BMW: “Vrem modele de serie alimentate cu ajutorul celulelor de combustibil pe hidrogen”
BMW: “Vrem modele de serie alimentate cu ajutorul celulelor de combustibil pe hidrogen”

Lumea auto pare a fi obsedată de electrificarea echiipajelor autopropulsate. Nu întotdeauna este clar: sau  nivelul tehnologic al civilizaţiei  „a atins” posibilitatea de a răspândi transportul electric pe scară largă, sau frica de teorie controversată privind impactul uman asupra încălzirii globale şi-a atins scopul.

Gigantul auto german a hotărât să prezinte maselor largi modelul conceptual al unui scuter electric (electroroller) înainte de a prezenta detaliile dezvoltării sale la Paris Motor Show.

Motoroller-ul este unul dintre cele mai populare mijloace de transport urbane din Europa. Si este surprinzator că, europenii pragmatici nu au început electrificarea echipajelor individuale anume cu ei. Ar fi fost o pregătire foarte eficientă a pieţei şi a infrastructurii pentru maşinile electrice viitoare.

Noul electroroller nu este un lucru utilitar, ci mai degrabă un atribut modern cu diverse suplimente noi ultramoderne. Mini Scooter E este echipat cu un conector pentru un smartphone, care este, de asemenea, folosit ca o cheie electronică pentru a pune în funcţiune  această minune cu două roţi. Dar cu aceasta funcţiile lui nu se limitează. Fiind conectat la electroscuter şi utilizând software-ul special de la BMW, smartphone al posesorului fericit va fi şi un navigator GPS, music player şi, desigur, telefon, conectându-se prin Bluetooth la un set de căşti fără fir. Nu este un lucru inovator, dar totuşi încă un pas în evoluţia comunicaţiilor.

 

BMW prezintă electromotoroller Mini Scooter E  în ajunul Motor Show din Paris

BMW MINI Scooter E  nu se limitează la citirea pasivă a coordonatelor de la GPS satelit şi vorbe la un telefon mobil în timpul conducerii. Mini Scooter E este capabil să "comunice" cu alţi electrorolleri, şi să avertizeze şoferul despre apropierea unui alt " Mini Scooter E". Mai mult ca atât, electroscuter va ilumina cu far scooter-ul întâlnit de acelaşi model.

Scuterul de la BMW repetă stilul retro al modelului original, construit în 1959  şi  devenit foarte popular în anii 60 din secolul trecut.

 

 

 

Sursa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137