Britanicii au inventat de mini-staţie de putere într-un copac

/ Vizionări: 3966

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Nu există nicio certitudine că acest lucru este, un copac artificial, ci o ilustrare, cel puţin, luate de la site-ul dezvoltatorului (ilustratie Solar Botanic).

Nu există nicio certitudine că acest lucru este, un copac artificial, ci o ilustrare, cel puţin, luate de la site-ul dezvoltatorului (ilustraţie Solar Botanic). Venture Capital Solar Botanic a anunţat un prototip al unui copac artificial, dotat cu funcţii de panouri solare si generator eolian, în acelaşi timp. Potrivit autorilor de noi tehnologii, arata ca acest copac şi poate furniza energie pentru toată casa.


Confuz, totuşi, că aparatul în sine, sau cel puţin modelul său nu a fost văzut în viaţă. Dar ceva despre noua tehnologie Nanoleaf, pe baza cărora bazate pe concepţia lor de britanici, deja cunoscute.


Structura "nanolista" include şi elemente thermogalvanic fotoelectric, precum şi la mişcarea crengi Convertizori şi frunze în energie electrică.Termogalvanika (mai sus) este concepută pentru a converti termice (infraroşu) radiaţii în energie electrică. Speciale piezoelectric (jos), folosind vibratii de frunze, sunt în măsură să genereze atat de multa energie, mai puternică de vânt (figura solare Botanică).

Termogalvanika (mai sus) este concepută pentru a converti termice (infraroşu) radiaţii în energie electrică. Speciale piezoelectric (jos), folosind vibratii de frunze, sunt în măsură să genereze mai multă energie decât puternică de vânt (figura solare Botanică).


Green Power subcentrale, nu au fost dezvăluite. Compania a spus doar că o mijlocii "nanoderevo" zona din partea de sus a coroanei este de 6 metri pătraţi, este în măsură să furnizeze energie pentru o casa (de uz casnic).

În Solar Botanic cred că astfel de generatoare va fi popular nu numai din cauza mediului prietenie, dar, de asemenea, ca urmare a recursului estetic - acestea sunt, de exemplu, pot fi plantarea marginile şoselelor de autostrăzi, sau chiar decora gazon faţă.

Materialul furnizat de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru )