Broccoli ajută la protejarea sănătăţii plămâni

/ Vizionări: 4082

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

broccoli Utilizaţi broccoli ajută la prevenirea bolilor pulmonare cronice. Sa demonstrat că componenţa acestui legume opreşte degradarea antioxidanti NRF2, componentele cheie ale sistemului de apărare împotriva proceselor inflamatorii, a cărui concentraţie scade în prejudiciul pulmonar.

Doctorii de la Johns Hopkins, Facultatea de Medicină / SUA / şi Institutul Naţional de inimă şi plămâni / Londra, Marea Britanie / făcut aceste constatări, după analiza probelor de ţesut de la organismele de pacienţii cu probleme pulmonare, inclusiv emfizem severă, şi a determina nivelurile de substanţe biochimice care reglementează NRF2.

A fost înregistrat că o creştere a consumului de broccoli la pacienţii cu scăderea activităţii semnificativ de markeri de stres oxidativ, iar suma de NRF2 proteine crescut invers. În plus, componente cum ar fi broccoli, sulforafan vă permite să restauraţi enzime detoxifiere importante contracararea inflamaţie. După cum sa menţionat medici, sulforafan intensificat oferi gene utile în ţesuturile epiteliale şi a blocat distrugerea NRF2. După îmbogăţirea dieta de feluri de mâncare broccoli oameni au remarcat, de asemenea îmbunătăţire a funcţiei respiratorii.

Sursa AMI-TASS