Bucatarie cele mai high-tech din lume.

/ Vizionări: 4496

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

cuptor Fără îndoială, acest bucataria ruseasca. În timp ce Europa medievala a fost suferă de o lipsă de lemne de foc, iar populaţia sa este gata să mangale primitiv, şi chiar incendii deschise pe darurile naturale abundente din Rusia a existat aragaz Rusă.

Aceasta este o foarte complicată şi consumatoare de timp în construcţia clădirii a fost o parte obligatorie din fiecare colibă şi aducerea despre câteva mii de caracteristici, precum şi compot mancaruri pregatite la cuptor. Cu soba rus strămoşii noştri aproape nimic prăjit în grăsimi. Ei pur si simplu nu au nevoie. Mare parte din cauza acestui fapt, bucataria ruseasca este considerat unul dintre cele mai sanatoasa din lume.

Cuptorul este, de asemenea, aburita, spălate şi tratate. În orice moment, în Rusia exista o modalitate eficientă de a trata cele mai simple pentru copii - "copt". baietel pus pe o lopată pâine şi plasat într-un cuptor fierbinte moderat, împreună cu ierburi. Încălzire şi phytoncids inhalare a rapid fapta buna lor.

Cu toate acestea, vizitatorii de peste mări acest lucru a făcut o impresie şocantă. Astfel, 3-5 secole în urmă, în Europa, chinuit de epidemii de boli infecţioase şi păduchilor (păduchi), născut la povesti teribile despre vrajitoare Rusă, copt în cuptoare de copii lor ...

l-navigator.ru