Buna dimineaţa, soare!

/ Vizionări: 3910

Buna dimineaţa, soare! 

 

O erupție solară uriașă amenință Terra (+Video)
O erupție solară uriașă amenință Terra (+Video)

Celor care se trezesc cu greu şi apoi fug cît îi ţin picioarele la serviciu, se va potrivi ideal un complex matinal de exerciţii yoga "Surya namaskar" (în sanscrită "Salutarea soarelui"). Vedele spun că, cel care comite "Surya Namaskar" în fiecare zi, nu va cunoaşte sărăcie timp de 1000 de naşteri".

 

Momentul ideal de a se angaja în practica Surya Namaskar este răsăritul soarelui, vremea cea mai liniştită, atunci cînd atmosfera este umplută cu razele solare, atît de importante pentru om. Dacă dimineaţa practica este imposibilă, o puteţi face la orice alt moment, dar întotdeauna pe stomacul gol, peste 2-4 ore după masă. Timpul înainte de cină este, de asemenea, bun pentru practică, deoarece complexul Surya Namaskar stimulează „focul” digestiv.

Înainte de a începe practica, ridicaţi-vă, uniţi picioarele, sau îndepărtaţi-le uşor, mîinile sunt liber lăsate de-a lungul corpului. Închideţi ochii şi resimţiţi corpul dvs. fizic. Începeţi cu vîrful capului şi treceţi cu atenţie partea inferioară a corpului, relaxînd tot ce veţi găsi încordat.

 

 

Sursa: vegopolis.ru