Ca din cutie: 7 moduri de a renova sentimente

/ Vizionări: 7400

Ca din cutie: 7 moduri de a renova sentimente

1. Nu priviţi înapoi

Ca din cutie: 7 moduri de a renova sentimentePotrivit Luci Mikaelian, psiholog de familie de la  Institutul de Psihologie aplicată şi psihoanaliză, nu e bine să începi un nou roman ca să uiţi de eşecul dragostei în trecut, relaţiile tind să se încheie pentru că romanul a fost epuizat. Aceasta este înţelepciunea naturii: pentru a începe ceva nou, legăturile vechi trebuie să slăbească.

Dacă nu aţi revizuit, nu aţi supravieţuit romanul vechi, nu aţi tras concluzii  din acesta, la sigur, că veţi greşi cu un nou partener, pentru că ochii dumneavoastră vor fi mai degrabă întorşi înapoi, decât înainte.  Încercaţi să nu vă simţiţi prea vinovată şi să nu deplângeţi trecutul. Acordaţi-vă un timp oarecare. Colectaţi emoţii pozitive şi sentimente, totul ce vă bucură şi vă dă putere: plimbări, comunicări cu prieteni, călătorii, cărţi, dansuri, cumpărături.

2. Puneţi întrebări

Psihologii Babievskaia Elena şi Julia Belova, co-autorii cărţii "El şi Ea. Dragostea în întrebări şi răspunsuri" vă propun să efectuaţi o autotestare. Ce doriţi să obţineţi de la această relaţie? Şi ce să daţi înapoi? Aşteptaţi-vă la faptul că, oamenii nu pot fi ideali şi partenerul dvs. viitor nu este o excepţie.

Cu ce fel de persoană aţi dori să construiţi relaţii? Care sunt calităţile cele mai importante pentru dvs.? Şi la ce dezavantaje aţi putea închide ochii?"

Faceţi greşeli. Nu vă temeţi să alegeţi, să arătaţi sentimentele, dar învăţaţi sa negocieaţi.

 

3. Nu vă temeţi să riscaţi

Cu cât mai mare este riscul, cu atât mai mare este oportunitatea pentru a creşte - nimic nu vă va ajuta să creşteţi, ca dragostea. Totodată, cu cât mai mult iubim, cu atât este mai probabil că ne vor iubi alţii. Putem iubi copacii, cerul, stele, prietenii, copiii, tată, mamă.

4. Alegeţi, de cine aveţi  nevoie.

Ca din cutie: 7 moduri de a renova sentimentePentru a remedia situaţia creată, trebuie, în primul rând, să învăţăm să iubim şi să ne apreciem. Încercaţi să faceţi o alegere conştientă: ce fel de om doriţi. Adevărata dragoste este întotdeauna reciprocă, ea nu necesită jertfe.

5. Invitaţi dragostea acasă

Un principiu cheie al feng shui – totul în lume este legat de fluxuri de energie. Acest lucru înseamnă că gândurile noastre, sentimentele şi comportamentul depind de mediul înconjurător. Un apartament întunecat şi supraîncărcat poate provoca depresie şi oboseală, reduce şanse pentru o relaţie romantică şi fericită. Creaţi un cuibuşor confortabil. Mai multe culori roz şi roşu. Faceţi spaţiu liber în dulap pentru lucrurile viitorului prieten dvs. Astfel, veţi da de înţeles că sunteţi dispusă să împărţiţi spaţiu cu altcineva, şi şansele pentru o relaţie romantică vor creşte.

 

6. Nu încercaţi să plăceţi cuiva

Purtarea unei măşti în relaţii de termen lung este o sarcină dificilă. Fiţi gata să vă schimbaţi.

În baza fiecărei poveşti de Iubire stă Ideea de transformare

7. Deveniţi frumoasă

Pentru a găsi o dragoste adevărată, nu este suficient să arătaţi bine şi să aveţi o garderobă elegantă. Frumuseţea interioară este mult mai importantă pentru relaţii romantice durabile. Oamenii încrezuţi în sine sunt frumoşi. Nesiguranţa de sine nimănui nu pare atractivă. Noi preferăm să fim alături de cei, care se simt în armonie cu sine şi se apreciază. Prin urmare, cultivaţi forţa interioară. Găsiţi în dvs. calităţi, care vă dau o încredere şi vă fac interesantă pentru partenerul potenţial.

 

 

Sursa