Ca natura rănilor după şocurilor globale

/ Vizionări: 6936

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

vulcan
Expediţia de oameni de ştiinţă americani trimisi sa investigheze una dintre insulele din arhipelagul Aleutine, în cazul în care exact un an în urmă în timpul eruptie a vulcanului a distrus toate lucrurile vii. Oamenii de stiinta vor sa vada cum natura începe de la zero pentru a afla teritoriu.

vulcan Kasatochi, situate pe acelaşi nume, o insulă nelocuită a erupt pe 7 august 2008, a fost prima erupţie sale din anul 1899. Cenuşă vulcanică, care a crescut la o înălţime de 13 km, insula acoperite cu un strat cu grosimea de câţiva metri şi l-au facut practic steril.

Expediţia la bordul navei de cercetare "Tiglaks" va dura patru zile. Cum era de aşteptat cercetători, primul re-colonizat insula de păsări şi insecte. În iunie 2008, la scurt timp inainte de eruptia, oamenii de stiinta realizat sondajul entomologice a insulei, astfel încât să poată determina ceea ce se întâmplă în lumea insectelor, ca urmare a acestor evenimente catastrofale.

Membrii expeditiei amintit că o oportunitate de a explora renaştere a ecosistemului întregul complex de la zero este extrem de rară. Ei compara cu cazul Insula Kasatochi Surta care decurg în largul coastei de sud a Islandei în noiembrie 1963 de eruptia vulcanului subacvatic şi este numit în onoarea gigant foc de la Surta mitologia nordică "Elder Edda".

Aceasta insula a fost anexată la Patrimoniului Mondial UNESCO, acolo nu permite nimănui cu excepţia unui număr mic de cercetători investighează tipuri de organisme vii, colonizator-o pentru ultimii 40 de ani.

vegetarian.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137