Cafeaua este periculos pentru şoferi

/ Vizionări: 3244

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

cafea Drivere, de echitatie pe distanţe lungi, este să se abţină de la consumul de cafea. După cum se dovedeşte, cafeina în spatele volanului poate provoca acelaşi efect ca şi alcool.

Specialiştii de la Institutul de profesionale de conducere (Institutul de Şoferii avansata) a realizat mai multe studii şi a constatat că oboseala la volan creşte cu cantitatea de alcool consumat băuturi cu cofeină.

Experimentele au arătat că o oră după ce a luat bea cu multă cofeină şi zahăr, cu drivere obosit redus serios de concentrare şi reacţii încetinit. Aceasta este însoţită de simptome, cum ar fi iritabilitatea, nervozitatea, neregulate sau rapide inimii, spasme musculare şi discursul fără discernământ - oamenii de ştiinţă numesc "intoxicare cofeina."

Neil Greig, directorul IAM, a declarat că bauturi energizante sunt de bun ca la ambulanta, dar acestea nu ar trebui să fie utilizate în mod regulat. Daca bei o ceasca de cafea, nu are nici un sens să bea de-al doilea în câteva ore - bun nu mai este doar va face lucrurile mai rău, deoarece organismul a epuizat resursele sale şi nu este de natură să apariţiei unui focar de veselie.

auto.utro.ru