Călătorie ecologică şi rapidă

/ Vizionări: 2340

Călătorie ecologică şi rapidă

 

Călătorie ecologică şi rapidă

 

Producătorii hibrizilor şi altor tipuri de vehicule ecologice se gândesc la mediul înconjurător, în plus, prin diferite moduri ei încearcă să popularizeze acest mijloc de transport în scopul de a-şi nu pierde veniturile şi sursele financiare, investite în procesul de producţie. Principalii utilizatori ai produselor lor, sunt oamenii de un anumit tip cu un mod de viaţă calm, măsurat, care pot fi numiţi amatorii unei vieţi simple în mijlocul naturii.

Pentru a spori lista consumatorilor, producătorii vehiculelor ecologice au decis să producă maşini destinate unui alt contingent de oameni şi s-au implicat în producerea motocicletelor. Într-adevăr, cui nu-i place deplasarea rapidă? Cu siguranţă, multe persoane preferă călătorii la viteze mari.

 

Călătorie ecologică şi rapidă

Anume pentru ei şi a fost creată o motocicletă ecologică Agility Saietta R Bike, care reprezintă un mijloc de transport care primeşte energie de la motorul electric. Spre deosebire de omologii lui cu patru roţi, acest „bolid” poate atinge o viteză de 60 de mile pe oră în doar câteva secunde. Totodată, el nu emite în atmosferă gazele de eşapament şi astfel salvează mediul.

Agility Saietta R Bike este destul de manevrabil si totodată un mijloc de transport destul de scump. Acesta costă aproximativ 15 mii de dolari. Oricum, astfel de maşini sunt viitorul transporturilor, care deja s-a început.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru