Campania ,,Hai, Moldova!” revine: sînt aşteptaţi peste 100 de mii de voluntari

/ Vizionări: 3028

Campania ,,Hai, Moldova!” revine: sînt aşteptaţi peste 100 de mii de voluntari 

 

„Hai, Moldova!” va înmîna premii celor mai activi participanţi
„Hai, Moldova!” va înmîna premii celor mai activi participanţi

Cu 8 zile înainte de desfăşurarea campaniei ,,Hai, Moldova!”, planificată pe 12 mai, organizatorii evenimentului au lansat Harta proiectului. Ea poate fi găsită pe site-ul www.hai.md. Aici, voluntarii se pot înregistra pentru participare, să marcheze locul întîlnirii, terenul ce urmează a fi salubrizat, vor găsi punctele de colectare a sacilor şi a celor cu deşeuri reciclabile.

 

Organizatorii evenimentului susţin că, în prezent, deja au fost procurate rechizitele necesare, care urmează a fi împărţite voluntarilor. Printre acestea se numără 50 de mii de saci, pungi de pînză, tricouri cu inscripţia ”Hai Moldova”, materiale informaţionale etc. Bugetul proiectului se ridică la 36 de mii de dolari.

Coordonatorul proiectului Daniela Cibotari a făcut un apel către toţi cetăţenii ţării să participe la eveniment. “Scopul nostru este să aducem această informaţie la cît mai mulţi oameni. Ar fi o realizare daca am reuşi să depăşim numărul de participanţi de anul trecut”, a spus Cibotari.

Menţionăm că proiectul ”Hai Moldova” se desfăşoară în republică al doilea an consecutiv. Anul trecut, la eveniment au participat în jur de 100 de mii de cetăţeni.

 

 

Sursa: noi.md