canola transgenice a supravieţuit 10 ani, fără cultivare

/ Vizionări: 6466

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

viol cercetători suedez de la Universitatea din Lund (Universitatea Lund) a constatat că culturile transgenice ar putea supravieţui viol, printre alte culturi cultivate în termen de 10 de ani, rapoarte de Natura .

Oamenii de ştiinţă care lucrează în zona experimentală, în cazul în care în 1995 a crescut de canola, rezistent la erbicide. Din 1996, acest loc au semănat grâu, orz şi sfeclă de zahăr. Ce-a fost surpriza de oameni de ştiinţă, atunci când în 2005 au găsit 38 plante de viol, din care 15 au fost trasgennymi (care erbicidul rezistenta).

Oamenii de stiinta au descoperit de fapt trebuie să atragă atenţia la problema unei posibile contaminări a plantelor transgenice de alte culturi, cum ar fi crescute ca "organice toate acestea.", Astfel cum a subliniat autorii studiului, violul în sine este adesea continuă să crească în locul unde a semănat . Alte culturi tind să fie mai puţin "agresiv", în plus, multe plante trasgennyh "construit" un mecanism care previne formarea de seminţe, ceea ce face imposibil pentru ei să se răspândească în natură, şi câmpuri. Dar, ca în rapiţă pentru producţia de ulei este folosit seminţe, a scăpa de el nu este posibilă.

Studii publicate în Jurnalul Biologie revista scrisori.


Sursa International Herald Tribune