Cântecul de leagăn. Semnificație sacră.

/ Vizionări: 4680

Колыбельные песни. Сакральный смысл

 

Probabil fiecare dintre noi, adulții, își aduce aminte de o melodie din copilărie sau doar de câteva cuvinte rămase în memorie pe care  le-a cântat mama sau bunica. Și acum când le rememorează, un sentiment cald de fericire și de iubire se răspândește în eul său.

În viața dvs. s-au întâmplat deja mii de evenimente diferite, dar anume de această melodie veți reaminti mereu. Pentru conștiința și subconștiința dvs. acest sentiment este cel mai important. Un sentiment de iubire copleșitoare și pace, asociat cu primul cântec auzit de dvs. - cântecul de leagăn.

Lumea se schimbă rapid, și de multe ori nu în direcția cea bună. Iar cântecul de leagăn este o chintesență a tot binele, important, necesar pentru omul mic. Tot ceea ce strămoșii lui iubitori, părinții, toată familia au acumulat de-a lungul secolelor și vreau să-i transmită într-o formă specială clară și în același timp să-i liniștească, să-i spună că lumea din jur îl iubește, că în jurul lui este doar frumusețe și bunătate și el nu trebuie să-și facă griji. El are posibilitatea să crească în condiții de siguranță și să câștige puteri, mama este alături, tata îl va proteja, toți sunt bucuroși să-l vadă și îl iubesc.

Vă rugăm să rețineți că acest lucru reprezintă informații extrem de importante și necesare, transmise copilului la un nivel subconștient și inexplicabil.

Un adevărat cântec de leagăn ar trebui să fie simplu, clar, imaginativ, ușor de recunoscut, memorabil, iubit și să răsune în limba maternă.

Колыбельные песни. Сакральный смысл

Колыбельные песни. Сакральный смысл

Колыбельные песни. Сакральный смысл

Колыбельные песни. Сакральный смысл