Cap cu o lanternă şi o baterie solară la parasolar

/ Vizionări: 9550

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Кепка с фонариком и солнечной батареей в козырьке În sfârşit, energia solară este selectat de la sursa de energie de stat embrionare pentru calculatoare portabile, unde a petrecut mai multe decenii, persistent şi pătrunde în toate sferele vieţii noastre. Astăzi, ea va capac cu o lanterna cu o baterie solară.

Acest plafon confortabilă vă va proteja de soarele arzător în timpul zilei şi după ce se întuneca, faceţi clic pe butonul de mai jos de vârf, care va include două lanterna luminoase, luminand calea ta cu o plimbare seara. lumina puternica din două surse, suficient pentru a acoperi şase-picior secţiunea de drum în faţa ta.

Încărcarea felinare de razele soarelui ce înseamnă că nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la înlocuirea bateriilor, ca o încărcare este destul de complet, timp de 5 ore de functionare continua la o luminozitate maximă. Într-un mod mai economic, care prevede, de asemenea, dezvoltatorii de uimitor acest pălării, felinare va lumina pana la 8 ore. Dar pentru a încărcaţi complet bateria, va nevoie de 3 zile la un Luminanţa medie, sau 8 ore sub soare orbitor.

Кепка с фонариком и солнечной батареей в козырьке

capacul solare cu o lanternă potrivit nu numai pentru turisti, ci oameni obişnuiţi, de asemenea, predpochitpyuschih ia concediu în regiunile bogate în soare

Grinzi de lanterne îndreptate într-un unghi jos, astfel încât iluminarea drumului sau la zona de lucru de până la doi metri în faţa utilizatorului, dar dacă vă ridicaţi capota, raza de lumina va straluci la o distanţă de 10 metri. Cap de lumină solară dezvoltat de inginerii Noua Zeelandă de la companii 2C. Cred că invenţia lor este oarecum greoaie, deşi sunt sigur că acest dispozitiv va apărea în curând gamă largă de foarte de fani, ci ca o consecinţă, dezvoltatorii pot îmbunătăţi performanţa de capace în versiunile viitoare, şi a adăuga, eventual, noi caracteristici, cum ar fi built-in MP3-player, sau fără fir setul cu cască.

Кепка с фонариком и солнечной батареей в козырьке

nu fi surprins dacă noua versiune capace, printre altele, de asemenea, lucrurile se vor taxa şi dispozitivele mobile se răcească pe un suport un cap de cald, zi şi va include construit saturat zece face pentru uscare rapida. Ceva visez ... Ce se va întâmpla mâine vom vedea mâine ...

Sursă