Care provoacă daune mediului industriei, ireparabil — expert

/ Vizionări: 2924

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Toate companiile la nivel mondial au să se stabilească poziţia de director al Mediului, a declarat preşedintele Uniunii Internaţionale pentru Conservarea Naturii şi a Resurselor Naturale Valli Moosa (Valli Moosa).

Fost ministru al Mediului din Africa de Sud, citat de BBC Radio şi Televiziune Broadcasting Corporation, a declarat că de afaceri global trebuie să îşi schimbe atitudinea faţă de problemele de mediu, în special în cazul în care deteriorarea situaţiei ecologice din lume, va continua.

"Cei mai importanti producatori şi pieţele, desigur, a contribuit la creşterea economiei lume, dar este important faptul că oamenii pot avea morala, in timp ce piata - nr. Daunele pe care comerţul şi oamenii cause industry şi a mediului este real, este semnificativ, şi este ireparabil ", - a declarat Moos, deschiderea Mondial Conservarea Congress din Barcelona.

Expertul observat că de afaceri urmăreşte interesele pe termen scurt, încercarea de a economisi bani, economisirea de energie, şi fiecare are propriul cap de punctul de vedere asupra a ceea ce mediul va rămâne în această lume pentru copiii lui. Fiecare companie, potrivit preşedintelui Uniunii, ar trebui să aibă cel puţin un director independent care înţelege problemele legate de ecologie.

Una din sarcinile vitale ale comunităţii internaţionale de a - pentru a încerca să reducă creşterea emisiilor de gaze cu efect de seră, a declarat Moosa.

World Congress din Barcelona ultimele zece zile. participanţii vor discuta probleme globale de mediu şi posibilele soluţii ale acestora.


Sursa RIA Novosti http://www.rian.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137