Cărţi poştale sunt transformate în buchete de flori frumoase

/ Vizionări: 12228

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cărţi poştale

Ce faceti de obicei cu toate munte de carti pe care le dau cu diferite ocazii? Structurate în funcţie de casa, ascunde într-o cutie, care apoi o luna nu se uita, arunca in secret la următoarea mişcare? Acum aveţi o nouă oportunitate neasteptata - să-l îngroape în pământ şi după ceva timp să se bucure de flori frumoase! Da, ai auzit bine ...

Cărţi poştale

Toate problema în aşa-numita "hârtie Botanica" pe care o puteţi imprima şi se aplică grafice. Această lucrare este facut din materii prime reciclate secundare şi conţine incluziuni de seminţe de diferite culori. Produsele din această lucrare nu este lungă în vine. Deja în vânzare s-au tot felul de felicitari si carduri de multumire, invitatii de nunta, felicitari pentru naşterea copilului, care pot fi trase de mână ca elefanţi drăguţ, şi fotografii ale copilului dumneavoastră.

Cărţi poştale

Tot ce este necesar - a pus un astfel de card cu un ghiveci cu pământ, se toarnă un pic şi a vedea modul în care cartela într-un buchet de flori frumoase. cadou romantic nu veni!

Cărţi poştale

Cărţi poştale


Via Inhabitat