Casa de camuflaj pe Lacul verde

/ Vizionări: 4786
Tag-uri: ,

Casa de camuflaj pe Lacul verde

 

Casa de camuflaj (Camouflage House), Statele Unite de la Johnsen Schmaling Architects.

Casa de camuflaj pe Lacul verde

Această casă superbă este situată pe un deal abrupt cu o vedere la lac, ascuns  într-o pădure de foioase, şi este deghizată  în culoarea frunzelor, ierbii şi a pietrelor. Casa are o siluetă alungită, cu un profil minim, faţada verticală  accentuează legătura designului cu mediul natural din jur.

Casa are un etaj din partea pădurii şi intrării, din partea lacului etajul al doilea, oferă o privelişte frumoasă a lacului din toate camerele.

 

Casa de camuflaj pe Lacul verde

Ritmul şi culoarea faţadei, decorate din exterior cu panouri furniruite din lemn, reflectă nuanţe mereu schimbătoare ale naturii.

 

Casa de camuflaj pe Lacul verde

 

Funcţiile generale ale casei sunt situate la etajul de sus, dezvăluind spaţiul interior în toate laturile, zonele de locuit şi holul - în partea de jos. Datorită planului simplu şi utilizării unui minim de materiale, casa atinge o eleganţă limpede şi caldă rustică, evitând un sentimentalism exagerat.

 

Titlu: Casa de camuflaj (Camouflage House)

Locul de amplasare: Green Lake, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Arhitectura: Johnsen Arhitecti Schmaling

Suprafaţa totală: 270 m2

Construcţia: 2007

Foto: Johnsen Schmaling Arhitecţi

 

Sursa: magazindomov.ru


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.