Casa de tip: «adapostul vulpii»

/ Vizionări: 84348

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Casa de tip: "adapostul vulpii"

Acest proiect este o structuri de lut, cum ar fi "canisa.
Reţineţi că aceste case sunt construite şi la această zi, de exemplu, credincioşii vechi din Altai, şi în aproape orice regiune pot fi găsite structuri de acest tip.
Vă rugăm să nu confunde această structură cu o pirogă, ca acest lucru nu este acelaşi lucru. "Adapostul vulpii" - un mic deal. În funcţie de dorinţele proprietarul poate construi orice penetrare sau, în general, situat la etajul unei case obişnuite.


Istoria adapostul vulpii.
1 - structuri de tip adapostul vulpii
/ Articles/15Jan07_foxhole_files/1.jpg Tip foarte de structuri "adapostul vulpii" nu este nou. Studiind istoria arhitecturii în diferite părţi ale lumii în diferite vârste, am dat peste un foarte surprinzător, în opinia noastră un fapt. Un fapt care nu poate fi respins. Pe gaura vulpea "nu a putut ştiu de oameni din timpul nostru. Pe aceasta oamenii de ştiinţă ar putea să nu aibă cunoştinţă, arhitecţi, istorici. Imagine "adapostul vulpii" este o enciclopedie de copii moderne! Se pare că de case, în diferite grade, folosite de oameni din aproape toate (dacă nu toate, nu au reuşit să stabilească cu certitudine absolută) a civilizaţiilor, inclusiv pe a noastră, o civilizaţie de astăzi ...

În cazul în care au ideea de "adapostul vulpii"? Din gaura vulpea. Cu toate acestea, a răspuns simplu? Lasă-mă să explic. Pentru a face acest lucru un pic mai departe în istorie, dar pentru a nu-l denatura, bazat pe ceea ce stim, va încerca să construiască un lanţ logic al istoriei ei înşişi. Pentru a face acest lucru, trebuie să înţeleagă trei fapte:

Omul este în continuă schimbare a raportului de materie din jurul lor. Atunci când se schimbă externe sunt schimbări în sentimentele de om, dacă acesta nu este îndeplinită, de căutare continuă. Deci, unii încearcă să preia întreaga lume, alţii pentru a face bani, alţii pentru a inventa ceva, dar - având în vedere că acest lucru va fi fericit. Multi nu realizeaza acest lucru, dar intuitiv înţeleg că scopul final al tuturor acţiunilor umane este încă un sentiment pierdut. Răspunsul la ele o întrebare simplă, de ce ai comite actiunile tale: du-te la locul de muncă, faci ceva, te gandesti? Dacă aţi răspuns că de dragul de bani, oameni, case, etc, pot să vă spun că există mii de moduri de a realiza acelasi lucru. Şi acestea nu sunt aproape la fel de bune, dar cele mai multe dintre ele sunt chiar mai bine, pentru a realiza dorit. Dar de ce aţi ales această cale, ignorând beneficiile altora. Poate esti doar convins că el a fost sigur, că este este prin el că aţi putea trăi "decent de viata" (cum pare în lumea civilizată, deşi am zdrobit înseamnă noţiunea de fericire).

2 - cum să începeţi adapostul vulpii poveste
/ Articles/15Jan07_foxhole_files/2.jpg Aşa cum Solomon a iubit Sulamita frumoasa lui (Cântarea Cântărilor lui Solomon), iar acum oameni ca uciderea în furie, oameni în războaie, şi acum furios, ca parintii tai se încadrează în dragoste, tristeţe şi bucurie, şi vă sunt capabile de dragoste, tristeţe şi bucurie. sentimentele Populară rămân aceleaşi întotdeauna, oamenii alters doar capcanele externe, de viaţă - raportul de materie din jurul lor.

Realitatea este necesar să se definească. Adică la realitatea din trecut, prezent şi viitor este întotdeauna să încercaţi pentru tine, atunci vă pot spune dacă a fost existenţa unor fapte, evenimente, ipoteze sau nu. Şi cu ajutorul logicii poate construi deja un lant de evenimente.

Încercaţi. Iniţial, oamenii, viaţa fără a fi nevoie de tot ceea ce noi numim de binefacerile civilizaţiei, care trăiesc în însăşi natura nu a construi orice structuri, ca şi în zonele calde nu a fost necesar. Dar au existat încă rece. Imaginaţi-vă dacă o persoană sa născut într-o zonă rece sau cauzate de orice kataklzmah imediat a fost forţat să stea în frig, că el poate construi pentru noapte şi de la ce? Da, nimic.

Dacă o persoană născută într-o regiune la rece, acesta a fost iniţial trebuia să fie în stare să îndure rece, altfel aş muri pur şi simplu. Fiecare creatura este întotdeauna iniţial au capacitatea de a trăi într-un mediu în care născut. Reţineţi că natura dă viaţă tuturor: păsări, peşti, animale, menţinându-le în echilibru se numeşte viaţă. Şi ea într-adevăr a creat unele dintre cele dependente, care este ceva încă nevoie pentru a trăi pur şi simplu. Inselat. De ce este atât de greu pentru a crea un fiinţe mental organizat, ca un om, care să permită tuturor animalelor să reziste frigului şi o astfel de partajare fleac abuzive a unor drepturi? Pune-te în locul ei şi să răspundă - în cazul în care este logica? Şi poate am minţit în legătură cu neputinţă de om?

Omul care este nascut in natura, percepe lumea din jurul ca lor de origine, patria lor. In natura totul este interconectat, toate fiintele au o relaţie apropiată de completează reciproc şi formează un lanţ unic, o viaţă întreagă. Această persoană a fost parte a acestui cerc de viaţă, el ar putea folosi la animalele care trăiesc în jurul locuinţei noaptea aceasta: gauri mari de lupi, urşi den şi mai mult. Nu toate animalele utilizarea casele lor din nou. Deci, oamenii nu se deranja, ar putea fi utilizate pentru noapte - săpat-vizuină. Reţineţi că acest lucru este acasă - pentru a nu dormi, casa. Acasă - Live mediul natural.

Temperatura în o astfel de construcţie este întotdeauna între 0 şi 5 grade Celsius, adică în vara anului acesta este rece, cald în timpul iernii. Mulţi ar putea susţine că în sol umed. Dar dacă este aşa, ar fi trăit în cazul în care lup sau un urs? Credeţi că animalele vor trai in conditii incomode, încercaţi să părăsească cainele pe timp de noapte într-o cutie umedă? De fapt, aceste cabane adesea acoperite din interior lângă rădăcini de copaci în creştere, formând un model frumos de închidere şi accesul la terenuri, creând un suport solid de incredere.

Cred că acum, cu aceste case "- nochlezhek şi începe povestea" adapostul vulpii ", care este folosit ca animalele locuinţă.

Unul trebuie să acorde atenţie un fapt surprinzător. Intreaba-te: în cazul în care elanilor petrece noaptea (acest lucru este noastre "ruse vacă forestier")? Pe zapada ... eu nu se congela? Petrece noaptea, atunci nu se congela. iepuri lupi, vulpi, sunt, de asemenea, capabile să transfere chiar şi cele mai severe ierni, să doarmă în zăpadă? Apoi, de ce se vizuină? Incredibil, de observare a animalelor conduce la concluzia că le folosesc casele lor nu numai ca protecţie de la extreme de temperatură, ca un adăpost temporar de la vreme, elemente. În cazul în ploaie, apoi trăiesc în pădure ca un impas: toate se ascund în găuri, sau pur şi simplu să rămână în loc fără circulaţie până la furtuna nu se va termina: zăpadă, viscol, ploaie, sau doar un vânt puternic. Nici o pasăre nu în cer, nici insecte. Aceasta înseamnă că utilizarea de animale din orice structuri (vizuini, cuiburi) nu obliga şi persoana facă acelaşi lucru. Dar oamenii par să folosească acasă, de asemenea, pentru acest motiv.

3 - continuarea poveste
/ Articles/15Jan07_foxhole_files/3.jpg Într-o enciclopedie istorică are următorul cuprins: "Locuinte in partea de sud, zonele uscate de silvostepă construit încastrat în sol - semi-dugouts pereţii erau timbered.. Între locuinţe sau locuinţe situate în gropi de depozitare a cerealelor .... În semi-dugouts de-a lungul pereţilor au fost amplasate banci, sculptate direct de pe pământ." ("Marea Enciclopedie istorice student, Moscova," Rosman ", 2000, ISBN :5-8451 la 0324-X, s.349, 354, a se vedea figura 1, 2).

Desigur, nu toti oamenii au folosit semi-dugouts, este în mare parte depinde de stilul de viaţă al oamenilor. Desigur, un popor nomad este mai uşor de a avea o locuinţă montabile lumina portabil.

Aceste case au fost, de asemenea, utilizate în nord, vikingii: "După cum puteţi vedea, în ciuda noroi pereţii şi podelele murdărie, de cazare au fost destul de confortabil ... Toate casele au fost construite aproape la secol" (seria "Enciclopediaediya "pierdut" civilizaţie ", vikingii: atacuri dinspre nord, ed. din limba engleză. L. Florenteva, Moscova, Terra, 1996, ISBN: 5-300-00824-3, pagina 155, 157, vezi Fig. 3, 4).

Conform faptelor istorice în viitor, folosind doar acoperiş gazonului: "În ţările cu climat aspru, cum ar fi Groenlanda sau Islanda, lemn a fost limitate, astfel încât localnicii construirea pereţilor unor locuinţe de piatră şi gazon." ("Marea Enciclopedie istorice elev", pp. 288,. Se vedea figura 5).

Case cu acoperis gazon supravieţuit până în ziua de azi.
Deci, a fost pentru prima sapat-den, apoi semi-dugouts după exista doar acoperiş gazon.

Cu câţiva ani în urmă, un ziar (numele exact şi numărul, din păcate, nu a reuşit să instaleze) a fost o poveste care, în zona Muntelui Belukha, în cazul în care în funcţie de călugări tibetani este Shambala, locuite vechi sat credincioşi (aşa cum sunt numite in acest articol). Ei trăiesc doar în semi-dugouts. Potrivit acestora, oamenii trăiesc în ele mai mult de 500 de ani.

De ce? Din cauza stratului de doi metri de pământ nu pătrunde nici undelor magnetice sau alte fluctuaţii om artificial umflate. O persoană care în astfel de case este pur şi simplu nu sensibile la acţiunea dăunătoare. La periferia de soluţionare a găsit de locuitori din satele construite din morman fier vechi. Potrivit acestora, pe care le colectează toată energia negativă din spaţiul în care îşi au reşedinţa, şi erupe sub forma de fulger. Autorul descrie cum a văzut o piramidă în acţiune. Energia negativa, acestea nu fac, este distribuită uniform pe toată teren de la sursa. De exemplu, daca ai lovit o mână, doare nu numai de o parte, ci întregul corp. Având în vedere nivelul de conştiinţă, adâncimea de cunoaştere a ordinii mondiale, care nu poate fi numit un trib primitiv. Cu toate acestea, ele sunt alegerea ca acasă săpat-deal.

4 - casă cu un acoperiş gazon
Dar azi, oricine poate găsi o casă. Mulţi oameni de multe ori vin în contact cu ele, doar nu-l observa. La drumuri foarte mulţi ruşi sunt colibă caramida. În ele, unele tablouri. Adesea, ei stau de-a lungul drumului prin fiecare milă, uneori exemplare solitare au fost găsite. Care sunt ei acum caramida. Dar în unele locuri poţi întâlni şi acoperite cu pământ. Deci, pe autostrada dintre Cheboksary şi Nizhny Novgorod, Kozmedemyanskom şi Yoshkar-Ola îndeplinească mai multe cabine - "găuri Fox" (a se vedea figura 7, 8,9)..

strat Dernovoi în acest caz, elimina nevoia de a avea grijă de această facilitate. acoperiş Live (în sensul literal al cuvântului) nu are nevoie de reparatii! Astfel de structuri sunt găsite în întreaga Republica Mari El (pe Volga regiune). În sat abandonat puteţi găsi stoca făcut în acest fel. Sunt la fel!

Termenul "adapostul vulpii" a fost folosit prima de Boris Novoselov din regiunea Riazan în articolul său "adapostul vulpii", publicat în primul almanah "Cedrii Sunători ai Rusiei", unul din numerele de "DIY". Poate mai târziu articol vândut şi alte publicaţii.

Aceste fapte indică un singur lucru: nici noi, nici măcar Novoselov, nimeni altcineva nu pretinde de autor "adapostul vulpii". Acesta a fost folosit la animale şi la oameni iniţial. Vom descrie doar ei ca ceea ce vedem utilizarea sa in realitatea noastra.

Numele Dugout sau semi-dugouts, construcţia de oameni sperie terenului, "adapostul vulpii" nu este în întregime clară şi sunetul său prea multe alarmante. Ei bine, oamenilor nu le place cum suna - casa-"gaura Lixiao. Ne-am decis pentru a structura acest tip de afecţiune numită "Zemlyushka. Numele a aparut ca ceva în sine. sunete nu atât de nepoliticos, şi doar acest tip de apel de facilităţi Dugout pentru toate lor de confort, nu îndrăznesc. E doar ca oamenii sub Dugout însemnat ceva teribil: frica, umezeala, intuneric, la sfârşitul ... Deci, vechi-cronometre, iar oamenii, războiul trecut, amintiţi-vă modul în care a trăit în dugouts. Într-o conversaţie cu o bunica, când a fost întrebat în cazul în care familia ei a trăit la început, când sa mutat la constructoriconstruirea unei noi aşezări, după război, ce tip de adăpost selectat. Sa dovedit, totul este simplu - o Dugout. Confortabil şi a trăit în ea.
În picioare în faţa noastră şi ea reclamă faptul că casa de lemn a fost rupte, limită de vârstă pentru a construi o casa nu este nici una, ea nu a birui. "În cazul în care Dugout construim ceva mai întâi?" - Am întrebat. Şi ea a arătat. Este acceptabil este o jumătate de secol mai târziu săpat cu usa putred. Şi nu de mult: dacă ea nu a demonstrat că este aici că Dugout, n-ar fi observat. Casa a putrezit, şi locuinţei este încă în picioare, şi, în general nu ar fi stricat, dacă nu este construit ca o structură temporară, intrarea făcut cu atenţie. Deci, ceea ce obligă oamenii să construiască case imense, să încerce să piatra, lemn, caramida? La urma urmei, mai uşor de a face o fereastră în Dugout decât a construi un tip fundamental diferită de construcţie cu alte tehnologii de constructie. De ce sunt oamenii stânga încă adapostul vulpii "?

Deoarece de mândrie. Acesta este, probabil, singurul motiv. De ce oamenii tind să aibă mai multe şi mai de lux acasă? Dacă o persoană are toate necesităţile vieţii, atunci de ce? Un grad mai mare în scopul de a sta afară şi nu doar stand, dar pentru a arăta că el este cel mai bun. Dar, pentru a arăta că eşti cel mai bun, astfel încât iniţial implică faptul că există încă mai rău, adică initial implica mai bună relaţie - mai rau, stăpân-sclav, Doamne - un sclav. Imaginaţi-vă ce aţi construi o casa pe pamant singurul suflet viu? Palace? Şi cine se va uita la el? Şi chiar dacă nici unul, atunci ea va servi: sa picteze, matura, etc? Aici apare problema de întreţinere a acestor facilităţi, şi începe să înţeleagă rezonabil sale.

lumea ştiinţifică este justificată că oamenii numai în beneficiul tuturor. Dar, de dragul ei, şi care le-a întrebat dacă îi este? Lor de joc numai că târât, utilizând atât forţa de muncă, o sursă de forţă de muncă. Aceasta este realitatea de azi. Şi cum a ajuns la oameni?

5 - adapostul vulpii
Când primii oameni mandri, au început să construiască case uriase care arata foarte urat pe fundalul naturii, s-au simţit ei înşişi superior altora şi, prin urmare, altele pot fi deja considerate ca fiind supuşii săi, sclavi şi utilizarea forţei de muncă. La început, probabil, şi fără violenţă. Dar oamenii le dau viaţa lor, mai multe şi mai dependente de ele şi a devenit, astfel cum a propria lor "economia" a rămas neglijate şi nu mai oferă-le pe toate.

/ Articles/15Jan07_foxhole_files/4.jpg Da, şi au flamed dorinţa de case similare. Care se încadrează într-o astfel de relaţie, mândrul proprietar a oferit un loc de muncă subordonată. O parte din rezultatele a luat o parte din acumularea de concediu, sclavi restul numai. Această muncă forţată a fost o zi întreagă, nu numai pentru ei înşişi. Dar el ştia proprietarul casei pictate, care rapid obosit de viata de astfel de persoane, sufletul lui va respinge, şi la trecut, el se întoarce la casa lui. De aceea nu a existat un astfel de set elaborat o schemă complicată în cazul în care pentru a obţine un rezultat al muncii, sunteţi obligat să caute complet diferite. Şi că a fost returnarea imposibilă, intră în viaţa de astfel de dispozitive, care este o realizare de gândire colective şi oamenii nu ar fi fost capabil de a crea unul. Care se încadrează în dependenţa de acestea, el este un sclav pentru ei, şi a devenit. În viitor război între fiinţe umane, predispus la sine, deoarece fiecare este considerat ales ei înşişi. În această zi, durează ...

Negarea "adapostul vulpii" pur şi simplu o consecinţă a aspiraţiilor, ambiţiile, să nu raţional, şi să se asigure că arată: I - cel mai bun! Caz în care o persoană refuză avantaje evidente în practică a produselor în favoarea forma exterioară? Vă rugăm să răspundeţi, domnilor cumpărători de produse diferite în sine. Apoi, el a renunţat la beneficiile "adapostul vulpii" în favoarea mai greu să se menţină piatra, lemn si alte case.

Folosind cele trei constatări în acest articol, derulaţi mental prin istoria folosind cel puţin cunoscuteTu faptele, şi de a răspunde la întrebările care lipsesc, încercând totul pentru el.

Drepturile pe care le - de fapt, doresc să se definească!

Care nu poate fi sigur de credibilitatea acestor dovezi, şi a descris lanţ istoric, o publicaţie pe întârziată finală a articolului. Dar, după ce aţi citit 6-a carte B. Maigret în cele din urmă a confirmat în concluziile sale. Amintiţi-vă povestea de principi prima şi parabola primul Anastasia că, în orice biserică sa se roage la Dumnezeu.

Din partea autorilor: Stimaţi cititori! Avem o cerere mare pentru tine. Orice persoană care este aproape de ideea de "Zemlyushki, care a devenit interesat de ea sau de şedere doar indiferenţi, în cazul în care veţi găsi undeva in viata ta aceste facilităţi, vă rugăm să ne trimiteţi o descriere sau o scrisoare doar faptul de acest caz. Dacă nu complice, a face o fotografie. În momentul de faţă vom colecta o serie de fotografii "gauri de vulpe", care vin în diferite părţi ale lumii (din istoria de enciclopedii la fotografii de case reale). Astfel, într-un intrat recent la scrisoarea mea a afirmat că unul dintre personajele principale - The Guardian of the Ring - filmul senzaţional "Stăpânul Inelelor" trăiesc doar într-o casă - "gaura Fox". Arata ca acasă îmbunătăţiri externe şi interne. Potrivit scrisorile autorului de origine a fost destul de şic, şi traducerea în realitate ar fi de bani în valoare de considerabile. Dar aici faptul important ca echipajul a construit încă. La urma urmei, poate, atunci când vreau!

Canisa şi avantajele sale.

Teama de inundaţii
Teama de inundaţii - ceva foarte serios, dar nicăieri nu este scris că această structură trebuie să se bazeze pe o mlaştină, sau în lunca, sau groapă. Chiar dacă site-ul dvs. este destul de brut, este posibil de a construi şanţ. De la penetrarea apa de izvor de sus va salva un strat gros de pământ bunding la domiciliu şi cota de 50-60 cm de la intrarea generală la nivelul solului la sediul.

Îngropare aceeaşi casă depinde de nivelul apelor subterane, precum şi dorinţa de a stăpâni (deşi Bury plafonul, deşi nu exagerati, în general, IT).

Umezeala din camera se datorează în principal ventilaţie slabă, sau capacitatea redus de energie termică a pereţilor, sau se află în mod incorect sistemul de încălzire. Capacitatea de încălzire a pereţilor bunding 1,5 m nu vor provoca îndoieli, dar ce sistem de ventilare şi sisteme de încălzire în mâinile dumneavoastră. Probabil, mulţi au avut sa ma uit la peretii mucegăit, tapet şi ipsos ciobire în destul de aspect bun de cladiri multietajate, proiectat şi construit de către profesionişti.

Teama de prăbuşirea acoperişului
Teama de prăbuşirea acoperişului în gaura Fox este nefondat. Dugouts, acoperite cu pământ, chiar şi pe un bombardament. Noi, cred eu, nu este ameninţată. Un strat de pământ de la 1-1,5 m grosime şi este destul de rezistent chiar şi protejate de umiditate jurnalele de 15 cm grosime, dar încă mai bine decât o structură arc realizate din orice material de pe un nisip (pe podea lespede, şi nu vorbim). După un an sau doi, astfel toate radacinile plantelor împotriva bob, ca solul se vor organiza.

Problema de iluminat în den Fox
, Întrebarea rămâne lumină. Această problemă a ilumina mai larg, deoarece are mai multe opţiuni.

/ Articles/15Jan07_foxhole_files/5.jpg Să începem cu ferestrele tradiţionale din pereţi în mod regulat pentru noi la 80-90 cm deasupra podelei. Este posibil, doar trebuie să fie luate în considerare atunci când pereţii de zidărie sunt mici "depune" în jurul ferestrei, deoarece părţile laterale şi de sus a ferestrei există un terasament pământ. Pământul şi arborele de mai jos poate extinde aproape la nivelul de fereastra, dar nu este înfricoşător. Se poate impune dale, cărămizi, lemn şi de nimic, şi puteţi planta doar flori sau să aranjeze miniparnichek pentru verdeaţă proaspătă. scurgeri de energie termică va servi la "prosperitate" (verde in cazul nostru). Dacă nu vă place teren cu tsvetnichkom la fereastră, şi acest aspect este rezolvabil. Este suficient, pentru a izola spatiul de sub fereastra de la îngroşarea peretele exterior sau sticlos, papură, paie, etc. N.

Fereastra tradiţionale cu balcon cu geamuri. fereastra tradiţională cu balcon, cu un lut de dumping. Poate geamurilor la exterior şi obţinerea miniteplichki.

Este de dorit să facă o singură fereastră de cameră, deşi mare, şi să ţină cald embed ferestre cu geamuri triple (desi scump) sau în afara ei ca geamuri balcon normal sau cu efect de seră. Dacă te duci să introduceţi de încălzire, atunci vei primi miniteplitsu sau "grădina de iarnă" (în funcţie de dorinţa de proprietari). Şi pentru a avansa de a obtine impresia de acest tip de fereastra privi lumea de la fereastra unui apartament în cazul în care există o loggie. Şi recunosc că nu veţi vedea ceea ce este pe de laturi de formula: o movilă pământ sau balcon un vecin -, precum şi de mai sus este: o logie sau un vecin în creştere copac.

/ Articles/15Jan07_foxhole_files/6.jpg Un alt tip de ferestre ferestre - anti-aeronave. Ele pot fi amplasate în pereţi la nivelul tavanului sau la tavan şi au o formă diferită (a se vedea figura 4.1, 4.2, 4.5).. Asta e adevărat în cazul în care domeniul de aplicare pentru imaginaţia. Vă puteţi imagina living sau sufragerie unde eşti, în şedinţa de său scaun preferat balansoar de semineu sau un acvariu cu peşti, în timp ce puteti admira cerul înstelat, sau tipuri de nori la apus de soare, sau un zbor de fluturi pe flori sau suspendate struguri, fiind într-un dormitor confortabil . Sau "dorm sub steaua sa."

Toate acest lucru este posibil, în prezenţa a ferestrei anti-aeronave, de tip "dom" (a se vedea ris.4.3). Punct de vedere tehnic, punerea în aplicare a acestor ferestre nu este mare dificultate. Frica de troiene şi nefondate. Deoarece fereastra este mai presus de mic deal, şi chiar şi un copil poate cu o matura sau perie pentru a îndepărta zăpada, la sfârşitul unei ninsoare. Geam doua şi a treia poate oferi camera la nivelul tavanului (chiar cu vitralii). Sau, pentru a pune miniparnichek, în cazul în care, din nou, scurgeri de energie termică va servi cauza de prosperitate. Şi tu poţi pune lucarne.

Rămâne doar o întrebare care nu trebuie divulgate: de unde puteţi obţine ca teren de mult? Se poate cumpara doar. Mai multe materiale de construcţie ieftine nu există. Dar există şi alte modalităţi, de exemplu, puţuri de sapaturi, iazurilor, a canalelor de drenaj. Dacă nu vrei, există modalităţi de ...

De asemenea, printre plusuri "adapostul vulpii" poate fi remarcat faptul că o astfel de casa nu poate fi "dus", dezasamblat în părţi, arde, vopsea, etc Dar el are, de asemenea, două dezavantaje importante: prima - neobisnuit, al doilea - această casă nu este conceput pentru workaholics: fix it în fiecare an şi nu trebuie să lucreze pentru serviciul prea puţin.

Rozătoare, în casa
Când a fost întrebat despre penetrare de rozătoare, aluniţe şi alţi vecini nedorite pot adăuga doar câteva cuvinte. Şoareci şi şobolani, apartamentele noastre sunt teeming cu nimic mai puţin, totuşi, că sunt realizate din caramida si beton, materiale, se presupune inaccesibile rozătoarelor. Am avut pentru a răspunde la şobolani şi şoareci, şi 14 podea. Furnici şi gândaci ca au devenit parte din viaţa noastră de zi cu zi (care nu, pot fi observate în abundenţa de magazine de chimice mijloacele de protecţie împotriva datelor concubini). Cârtiţele nu sape mută lor la o astfel de adâncime, în calitate de vânătoare pentru viermi, care se hrănesc cu resturi de vegetaţie şi se află în stratul superior fertil de 30-50 cm, iar peretii Da, el preferă să bypass, dar nu se rupe.

Pentru furnicile nu se misca in perete de cinci picioare, că pentru noi să sape un tunel de trei kilometri sub pamant la brutărie situate în partea din faţă a casei tale. Toate aceste vecinii doresc casa şi furaje. Şi casa în care echipează chiar lângă aprovizionarea cu alimente. Nr hranei pentru animale şi casa ei nu este necesar. Păstraţi deci aprovizionarea cu alimente în camere speciale, şi de a trăi în linişte, fără toate aceste griji.

Aţi uitat Fox gaura
Notă de faptul că aceste case sunt construite şi la această zi, de exemplu, credincioşii vechi din Altai, şi în aproape orice regiune pot fi găsite structuri de acest fel, dacă nu locuite, aşa economice.

Vă rugăm să nu puATL structură dată cu adăpostului, deoarece acest lucru nu este aceeaşi. "Adapostul vulpii" - un mic deal. În funcţie de dorinţele proprietarul poate construi orice penetrare sau, în general, situat la etajul unei case obişnuite.

Dacă unghiul de înclinare a pereţilor se întâlnesc la 45 de grade, aproape nu creează umbre, deoarece unghi de solstitiul de vara la latitudinea Moscova despre acest lucru şi egale. O umbră mici este creat în dimineaţa şi seara de ore la vest şi de est a clădirii.

De ce aproape nici spaţiu?
Deoarece ipotenuza este întotdeauna mai mare decât picioarele, precum si case de lut secundar de reţinere, acesta poate fi utilizat pentru plantarea pe toate laturile si de sus (căpşuni, zmeură, arbuşti, straturi de flori, etc.) Chiar de aterizare posibilă a copaci mici în anumite condiţii, care, în general, creează posibilităţi nelimitate, atunci când face Designul exterior al structurii si rapid si ieftin schimba după cum doriţi. Va puteti imagina: o casă-pat, el poate fi diferit în fiecare an. Asta în cazul în care câmpul necultivat pentru imaginaţia.

Fiabilitate indammed de start, ce devin mai puternice?
Da, pentru că solul în fiecare an mai compactat, şi rădăcini de ierburi şi arbuşti sigiliu astfel încât stratul de suprafaţă, că, dacă eliminaţi chiar tot sprijinul interne, ar comporta în continuare. Autentificare în lunca necultivat. După tot spaţiul fără sâmburi, vizuini de aluniţe, şoareci, viermi, dar motivul sub tine nu este lipsa. Nu va fie teama sa penetreze sistemul de rădăcină de plante din casa, de la această simplă protecţie, acolo ...
In timpul iernii, aceasta casa este încă cald, astfel cum a ascunde zăpadă pături, şi încărcaţi de zăpadă nu creează greutatea suplimentară, datorită îngheţării stratul superior al pamantului. Un exemplu în acest sens - de gheaţă pe râuri. În interiorul unei case, la orice temperatura rămâne în afara temperatura peste zero, chiar şi fără încălzire, ceea ce implică faptul că, Încălzire, Design necesită o cheltuială minimă de energie. Pereţii întotdeauna respira. În vara aceasta este rece.

Când construite în mod corespunzător de ventilaţie nu există nici o umiditate, dar nici unul din uscăciune care pot să apară în apartamente în iarnă, şi de umiditate şi rece atunci când oprit căldura din sol şi cauza daune la mobilier, tapet şi umezeala îmbrăcăminte, fisuri în pereţii , lipirea şi uscare până la uşi şi ferestre.

Casă de finisaj interior pot fi făcute din orice material, chiar din lemn, pentru că nu este ieftin si uitat cum să-l protejeze de condiţiile externe. Puteţi face, de asemenea, un perete interior al resturi de materiale: lut, salcie, trestie, paie şi papură, piatra sălbatice, etc

Neobişnuit aspectul
Apariţia neobişnuită a - argumentul este, cu siguranţă semnificativă, dar haideţi să uiţi în jur, şi ne întrebăm ce mai placut pentru a vedea: o casa cu peretii oblici si tencuiala cioplit, mâzgălite "frumos" slogane, cu plafoane prabuseste, etc sau pat de flori colorate, sau un gazon ingrijit, sau pergola pitic de grădină sau de un foişor, prea mare cu viţă de vie, hamei, etc

Desigur, executat frumos Fatada cladirii cu o arhitectura moderna, prea plăcută la vedere, dar pentru cât timp? După moda modificări atât de repede stiluri arhitecturale, unele de 20-30 de ani şi stilul de punct de vedere moral învechite. Încercaţi să schimbaţi fatada din piatra sau cladiri din lemn ... Până la aceeaşi dată a face distrugerea sa, şi cu ei si ne pasa de restaurare. Un alt lucru sau alpin gradina de flori de pat sau de gazon. Se poate schimba la discretie, cu toate că în fiecare an, şi copaci mici sau arbuşti cu insinuează sistem de radacini (ienupăr, liliac, iasomie, brad, etc), pe fundalul unui deal va crea un peisaj durabile.

Casă tradiţională şi canisa
Ce este o casa traditionala?
O fundaţie solidă separeu - Fundaţia de orice casa pe care este construit pe secol. Apoi, de bază, pereţii, tavanul, acoperişul. cateva detalii ale filialei, cum ar fi: tavi pentru scurgerile de apă, de descărcare de gestiuneconducte, frontoanele, podshivy, lumina si ferestre de ventilaţie, otmostka, tăiaţi de pe ferestre, etc - care, întâmplător, presupune un cost mult mai mic, timp şi bani, reparaţii periodice. În regiunile cu zăpadă mare acoperire în primăvara anului se adaugă problema avalanşe de pe acoperiş sau din explodarea acestora din greutate în jos de zăpadă. Într-adevăr, acoperişul foarte - E scump. Bun de fier, galvanizate sau glazura de gresie, nu toată lumea îşi poate permite.

Şi ceea ce avem într-o gaură vulpe?
Numai pereţi şi plafoane, care sunt ele însele la fel şi acoperişul. Reţineţi că pereţii sunt mult mai subtiri, astfel cum sunt descurajator numai la ruperea terenului (la o grosime de servicii bancare este o jumatate de metru de căldură, având grijă, nu este necesar: paralela 70 pentru a rezista la aproape orice ger). Hidroizolare de acoperis pot fi confecţionate din material conventionale pentru acoperisuri in 2 straturi (materiale foarte ieftine), dar se poate şi fără prezenţa castelului lut bun (din lut bine promeshennoy), cu grosime de 15-20 cm sau mesteacan scoarţă de copac, care nu putrezesc în pământ de sute de ani şi nu frica de foc, cu caldura superba (da, da, nu este o greşeală de scriere: există tehnologie veche).

Un strat de pământ de pe acoperis o grosime de un metru la un an după instalare, nu este capabil de a uda nici o ploaie. apă de zapada va mai uniform în jos, şi sol sub zăpadă este întotdeauna un pic congelate, care împiedică pătrunderea excelentă de adâncime a apei. Nu fi crusta de gheaţă de jos, şi, prin urmare nu există niciun risc de avalanşe (şi aproape unde sa te duci). Cauti un şanţ în jurul buna întreaga structură cu o prejudecată la o parte, plantate cu o iarba buna (in loc de beton, fier sau altor tăvi), de exemplu, iarba îndoite, iarba canapea, etc Fundatia, de asemenea, nu vrea sau nevoie de un semn de sprijin, astfel cum a îngheţării nu este nimic, şi, în consecinţă, nu umflarea solurilor. Si daca aceasta casa este facuta din caramida rosie coapte ziduri groase în polkirpicha, beton, armat cu o plasă, ramuri, etc 5-7 cm grosime, realizate din panouri cu structura de sprijin grinzi arcuite (a se vedea figura 7), atunci el poate face o sarcină uriaşă (exemple în acest sens - poduri).

Finisajele interioare ca o casa convenţional, deşi aici masa de moduri de a economisi bani şi timp, nu inclusiv longevitate. De exemplu, podele, care pot lăsa pământ, acoperindu-le cu rogojini (mat din materiale naturale). Sau de elaborare a faianta, pune-l pe şapă de beton la o lumină şi caldă (există), sau din lemn, sprijinit pe o bandă mici, sau de beton acelaşi de principiul "plutitoare pardoseală". În orice caz, aceasta nu impune sau planseului din lemn masiv de traducere.

Acum, pentru o mai bună vizibilitate şi confort vom obţine în tabelul de mai sus, prin care orice persoană care deţine aritmetică poate calcula costul de ambele tipuri de case, înlocuind valoarea datelor de materiale de construcţie şi costurile de transport în zona dumneavoastră.

Astfel, avem în vedere construirea de case de o poveste din caramida la 100 de metri patrati. metri, ca o cladire de economisire multistory numai aparentă. Cu inaltime de constructii este aranjament economii de acoperisuri si pereti, dar de multe ori uita ca avem nevoie de aria de sub scari, utilizarea dispozitivelor de ridicare, construirea unui număr mare de pădure suplimentare şi scări, echipamente de siguranţă pentru lucru la inaltime, loads vânt de pe acoperiş şi pereţi cu sufletul la gură de căldură şi instalaţii de drenaj echipamente (platouri, canalizare).

Economii de costuri pe temelia este de asemenea neglijabil, deoarece creează o anumită zonă de încărcare mai mult pe un pătrat. metri subsol, ceea ce duce la o creştere în grosime şi adâncimea de la începuturile sale.

Economii suprafata construita aproape complet absorbit de umbra creat de clădiri (a se vedea figura 2). Casa de 10 x 10 m, înălţimea pereţilor de cel puţin 3 m. Suprafaţa totală a pereţilor obţinut 120 mp Dintre acestea, ne scade zona de deschideri pentru ferestre (ormativ ferestre, lumina din zona este de 1 / 8 din suprafaţa podelei. În cazul nostru, -12, 5kV. m). Şi, de asemenea zona de deschiderile uşilor (în cazul nostru - 2, 9 m). Total: zona de perete este de 84, 6 mp
Construirea de "adapostul vulpii" pot fi realizate simultan cu secundar de retenţie, care ar facilita tava de materiale de construcţii la locul lor de instalare şi izbăveşte-ne din setul de păduri facilităţi auxiliare.

Constructii adapostul vulpii.

1 - descrierea adapostul vulpii
/ Articles/15Jan07_foxhole_files/7.jpg Este puţin probabil că, chiar în cazul în care poate exista un sentiment de securitate, ca şi în construirea indammed.

Secretul este simplu - de energie şi spirit de pământ pătrunde literalmente construirea unui baldachin gazon. Naturale de construcţie la sol elimina stresul, elimină câmp electromagnetic cauzate de ¬ WIDE rătăcitor curenţi, ceea ce este tipic pentru multietajate constructiilor din beton armat.

Aceasta nu este o discrepanta teribil centrale termice şi Întreruperile de putere, pentru că pentru a menţine o temperatură suficient de confortabil elementare de lemn de foc.

Obişnuit flash monoton în afara satelor cabana UEM. Standuri, corturi, cabine,, vile domischi ...

Şi în acest morman întreg de clădiri nu este vizibil din principalele lucru - frumusetea terenurilor cultivate. Şi propria lor casă (sau, mai degrabă, cazuri) sunt cele mai goale din an. În frig, le încălzească pentru noapte (15 ... + 16 ° C) este problematic: în timp ce încălzit pereţi - este timpul să se adune în oraş.

În casa indammed nu va îngheţa apa în conducte sau într-un ceainic, şi la cel mai mic cost ¬ nu dificil de a crea condiţii de trai confortabil. Lipsa luminii naturale poate fi compensată dispozitiv elemente transparente acoperiş (lucarnele în acoperiş), a căror eficacitate este mult mai mare decât ferestre tradiţionale.

Modern diked structuri pot fi scop foarte diferit: este loc pentru grajduri de vite pentru utilaje agricole, etc case, construite folosind materiale simple (blocuri de agregate uşoare, saci de nisip, busteni, gruntobloki) poate ajuta la rezolvarea problemei locuinţelor acută în mai multe categorii oameni - refugiaţi, imigranţi, etc

Acest tip de case diked nostru a primit numele de cod "adapostul vulpii". Studioul nostru de arhitectura este gata să contribuie la dezvoltarea de proiecte precum clădiri mici şi întreaga sisteme sociale (sport, cultura, destinaţia ¬ tion, etc.)

Să vedem cum pentru un teren de grădină mică poate construi o casă mică, terenuri diked.

2 - Producerea de muncă
În prima etapă o adâncime generală groapă distras de 0,5-0,8 m şi 0,5 m în mărime de mari dimensiuni de cladiri viitoare. Solului îngrămădite în jurul bunding perimetrului.

La fundul gropii face fundaţii bandă de 400 mm şi o adâncime de 250 mm de M300 beton, armat cu o grilă de ZF6A-1. În conformitate cu bazele definite benzi instruiţi de 150 mm de amestec de nisip şi pietriş. În partea de sus a subsol - hidroizolatii din două straturi de carton gudronat de bitum.

/ Articles/15Jan07_foxhole_files/8.jpg Suprapunerea costum de zobetonnyh tubulare ¬ lăptişor de plăci de tip PK63-15-8, pe partea de sus a ceea ce face sapa de nivelare. Suprapunerea polistiren expandat tablele izolate cu grosimea de 50-70 mm, care este plasat pe bitum rece mastic. Un strat de izolaţie este acoperit de două sau trei straturi de carton gudronat (gidroizola) mastic de asfalt, cu o pereche de locuri de impermeabilizare pereţi.

Pe partea de sus a clădirilor - un strat de lut castel de 10-15 cm, urmată de servicii bancare este scos din groapa cu sol. Mai tarziu, acest site poate fi semănate în iarbă decorativă, aranja un pat de flori, etc

Zidurile ridicate de la un M100 cărămidă roşie la soluţia tsementnopeschanom M50: la o marcă 0,00 - grosimea de 380 mm, de mai sus - cu o grosime de 250 mm. Asiguraţi-perete pot fi făcute din alte materiale, pentru ¬ exemplu, blocuri de beton, sau fabricarea de drum de beton monolit ¬ keramzit se amestecăDa. Out ¬ ¬ REGIMUL WIDE peste ziduri în contact cu solul, este necesar să se izoleze de acoperire de bitum fierbinte (de două sau de trei ori), sau material pentru acoperişuri.

Suprapunerea costum de plăci de bază de tip tubular PK63-15-8, pe partea de sus a ceea ce face sapa de nivelare. Suprapunerea polistiren expandat tablele izolate cu grosimea de 50-70 mm, care este plasat pe bitum rece mastic. Un strat de izolaţie este acoperit de două sau trei straturi de carton gudronat (gidroizola) mastic de asfalt, cu o pereche de locuri de impermeabilizare pereţi.
Pe partea de sus a clădirilor - un strat de lut castel de 10-15 cm, urmată de servicii bancare este scos din groapa cu sol. Mai tarziu, acest site poate fi semănate în iarbă decorativă, aranja un pat de flori, etc

3 - Ce ai nevoie, şi ce se întâmplă
/ Articles/15Jan07_foxhole_files/9.jpg 1 - terasa (14,0 m2);
2 - bucatarie (12,0 m2);
3 - camera (20,0 m2);
4 - Cultivatorii (18,0 m2);
5 - cu efect de seră (18,0 m2);
6 - cămară (1,3 m2);
7 - Bench-dulap;
8 - groapă-vodopoglotitel


1 - trei straturi de asfalt mastic de acoperire (40 mm);
2 - dale din beton armat;
3 - polistiren (grosime placa 50 mm);
4 - argilă (100 mm);
5 - backfill cu oderneniem;
6 - fier galvanizat;
7 - pod din beton armat;
8 - rama metalica sere;
9 - drenaj jurul perimetrului;
10 - baza de blocuri FBS-3;
11 - linoleum pe izolatoare mod;
12 - hidroizolatii;
13 - tsementnopeschan


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.