Casă din «glod»

/ Vizionări: 13890

Casă din "glod"

 

Casă din glod

 

Continuăm tema construcţiilor ecologice şi economice. Astăzi prezintăm spre atenţia Dvs. presa hidraulică de la compania MecoConcept cu care putem construi o casă din tot ce se află sub picioarele noastre (pământ, argilă).

Casă din glod

Blocuri de construcţii din lut

Blocuri presate de construcţii seamănă cu LEGO. Producerea unui bloc durează 30 de secunde. Pentru a împreuna aceste blocuri este suficient să adăugăm o cantitate mică de mortar. Pentru cei care pun la îndoială tăria acestui material de construcţii vă propunem să admiraţi un palat la Gatcina, care a fost construit în secolul XVIII.

 

Casă din glod

Unul din principalele avantaje ale unei prese hidraulice de la compania MecoConcept este mobilitatea. Potrivit asigurărilor creatorilor, această presă- minune poate funcţiona pe baterii solare. Ce înseamnă acest lucru?

Blocurile de construcţii pot fi fabricate direct pe loc (nu este necesară transportarea materialelor de construcţii), reducând semnificativ costurile pentru energie şi obiectivul de construcţie.

 

 

 

Sursa: priroda.su


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.