Casa din materiale secundare de la Dan Phillips

/ Vizionări: 7618

Дома из подручных материалов от Дэна Филлипса

 

În pofida faptului că Dan Phillips folosește în construcții materiale secundare, casele lui nu se asociază cu barăci de la depozitele de deșeuri. Din contra, așa numita arhitectura Second Life arată ecologic și chiar elegant.

Continuați să aruncați la gunoi dopuri de sticle de vin și vechile rame de tablouri? În zadar! Un constructor auto-didact din Texas, Dan Phillips, a dovedit că aceste lucruri aparent inutile pot deveni un material perfect pentru construcția casei. Economic și de bun gust - o lecție despre construcția propriei case din materiale secundare de la Dan Phillips.

Дома из подручных материалов от Дэна Филлипса

 

Cu aproximativ 12 de ani în urmă Dan Phillips a fondat o companie de construcții Phoenix Commotion în orașul Huntsville, Texas, unde el construiește case la prețuri accesibile din materiale reciclate. 

Дома из подручных материалов от Дэна Филлипса

 

Până în prezent, el a construit 14 case pe terenuri cumpărate sau primite în dar. Dl Phillips este tâmplar, electrician și instalator autodidact. El spune că 80 % din materiale reprezintă resturi de la alte proiecte de construcție, pe care el le-a găsit la gropi de gunoi sau pur și simplu pe drum.

Дома из подручных материалов от Дэна Филлипса

 

Dopuri de la sticle de vin, care acolo sunt mereu în abundență, pot deveni o forma ieftină a "podelii din plută". "Avem în oraș mulți consumatori de alcool", - spune Phillip.

În casele lui Phillips sunt folosite resturi de lambriuri de lemn pentru căptușeală. Oficialii orașului colaborează cu el pentru a crea un depozit de materiale de construcții din materie reciclată în care constructorii sau muncitorii implicați în demolarea clădirilor, producătorii de mobilier pot lăsa materiale nedorite în loc de a le arunca la gunoi.

Дома из подручных материалов от Дэна Филлипса

 

Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.