Casa grădina din San Francisco (Foto)

/ Vizionări: 5246

 

Дом-сад в Сан-Франциско

 

 

"Secret Dreamy Parkside Garden Cottage - o extindere confortabilă a casei din San Francisco (SUA) ce ascunde în spatele tufișurilor grădinii decorative interiorul elegant și modern al salonului, folosit în principal ca studioul de artă".

Дом-сад в Сан-Франциско

Autorii proiectului - specialiștii de la studioul american Scott Lewis Landscape Architecture – au ascuns fațada în spatele plantelor cățărătoare în creștere, care răsar din tufișuri decorative ce înconjoară casa în forma unui teren strict dreptunghiular .

Casa este marginita de o zonă urbană împădurită, extinderea ei este proiectată în curtea din spate. Carcasa a fost acoperită suplimentar cu iedera, pentru a invela hotarele și diferențele cu materialele traditionale din care a fost construită locuința principală - lemn și țiglă.

Дом-сад в Сан-Франциско

Desișuri ajută structurii să se contopească cu mediul natural din jur, iar ferestrele spațioase oferă multă lumină naturală spațiului interior.

 

 

Sursa green-dom.info


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.