Case din materiale reciclate de la Dan Fillips (+Foto)

/ Vizionări: 6906

натуральные метериалы

 

Necatând la ceea că Dan Filips construiește case din materiale secundare, acestea nu se asociază cu cocioabe. În schimb, arhitectura de-a doua viață arată ecologic și chiar elegant.

Casa din materiale secundare de la Dan Phillips
Casa din materiale secundare de la Dan Phillips

Dvs. încă aruncați dopurile de la sticle de vin și ramele vechi? În zadar! Un constructor auto-didact din Texas, Dan Fillips, a dovedit că aceste lucruri, aparent inutile, pot fi un material excelent pentru construirea unei case. Econom și de bun gust – e principiul pentru construirea casei din resturi de materiale de la Dan Fillips.

Cu aproximativ 12 ani în urmă, Dan Fillips a fondat «Phoenix Commotion» - o companie de construcții în orașul Hantsville, Texas, în care construiește case la prețuri accesibile din materiale reciclate.

Până în prezent, el a construit 14 case pe terenurile cumpărate sau primite în dar. Dan Phillips este un tâmplar, electrician și instalator autodidact. El susține că 80% din materialele folosite pentru construcție sunt reziduri de la alte proiecte de construcții, pe care le-a găsit în grămezile de gunoi sau chiar pe drum.

Dopurile uzate de la sticle de vin, care se găsesc în abundență, pot fi o formă economă de "podea de plută." "Avem o mulțime de iubitori de băutură în oraș," - ne spune Phillips.

În casele lui Phillips sunt folosite placări din resturi de lemn. Autoritățile orașului colaborează strâns cu el pentru a crea un depozit pentru materiale de construcții reciclate, în care zidarii, muncitorii implicați în demolarea clădirilor și producătorii de mobilier pot depozita resturile de materiale rămase, în loc de a le arunca la gunoi.

натуральные метериалы

натуральные метериалы

натуральные метериалы

натуральные метериалы

Sursa: rodovid.me


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.