Case ecologic curate din paie. Aşezări ecologice

/ Vizionări: 6200

Case ecologic curate din paie. Aşezări ecologice

Case ecologic curate din paie. Aşezări ecologiceMişcarea construcţiei naturale ne ajută să restabilim legăturile spirituale puternice cu casa creată de mâinile proprii, ceea ce este, fără îndoială, dreptul nostru din natură. Noi nu facem lut din componente cumpărate gata la magazin de firmă. Pentru lut luăm de pe pământ materiale de construcţie gratuite - solul bun curat – îi redăm o formă necesară pentru clădirea podelelor, pereţilor, ipsosului - şi obţinem case atât de frumoase, care chiar şi la bărbaţii adulţi serioşi excită admiraţie.

Majoritatea clădirilor, în care trăim şi muncim, nu au suflete, ele sunt urâte şi nu sunt perfecte, din punct de vedere ecologic. Când ne aflăm în interiorul acestor clădiri, simţurile noastre sunt închise.

În ultimii 20 de ani în Rusia au apărut aproximativ 200 de aşezări ecologice
În ultimii 20 de ani în Rusia au apărut aproximativ 200 de aşezări ecologice

Dar există şi un alt tip de arhitectură, care încălzeşte sufletul omului şi hrăneşte spiritul lui, ne ajută să ne simţim confortabil şi înnobilează viaţa noastră de zi cu zi. Timpurile, când domina sloganul "victoria asupra naturii", au trecut. Acum omenirea are nevoie de arhitectura ecologică pură. Datorită acesteia, noi vom putea găsi locul cuvenit în natură, care aminteşte, în mod constant, grandoarea spaţiului din jurul nostru. În timpul construcţiei casei din materiale naturale, dvs. creaţi un spaţiu fericit, un loc, unde spiritul dvs. se va ridica la înălţimi.

Schimbarea relaţiilor cu lumea din afară vine din înţelegerea faptului că omul are nevoie de acest lucru. Dacă anterior v-aţi gândit: "Vreau să am acest lucru şi trebuie să-l cumpăr", acum puneţi întrebarea: "Ce natura a creat deja şi a pregătit pentru mine? Ce putem face bun din acest lucru?" În primul caz, estimarea noastră se referă la viaţa în societatea de consum. În al doilea caz, este o viziune asupra societăţii tradiţionale, care se numeşte creaţie. Şi acest lucru aduce o satisfacţie reală.

De îndată ce veţi învăţa să fabricaţi materiale naturale din ceea ce este sub picioarele dvs., parcă va cădea un val de pe ochii dvs. Veţi înţelege rolul lemnului rotund pentru construcţia caselor. Veţi vedea cât este de uşor a face uşi din stâlpi, a dezgropa gazonul pentru montarea acoperişului, a introduce cioburi de sticlă în perete din lut. În faţa dvs. se va deschide o lume de posibilităţi creative nelimitate.

Aveţi de gândit. Poate e mai bine mai târziu, decât niciodată?

Sursa: nashezdorowwe.blogspot.com