Castraveţii spanioli au cauzat otrăviri în masă în Germania

/ Vizionări: 3684

Castraveţii spanioli au cauzat otrăviri în masă în Germania

 

Castraveţii spanioli au cauzat otrăviri în masă în GermaniaImportaţi din Spania, castraveţii au cauzat focare de infecţii intestinale în Germania. În urma otrăvirii cu castraveţii importaţi au murit câteva persoane.

Supraproducţia energiei solare în Germania
Supraproducţia energiei solare în Germania

În special, în castraveţii spanioli au fost găsite bacteriile extrem de patogene de Colon Bacillus – Escherichia coli. Printre simptome de infecţie - crampe abdominale, diaree, anemie şi, în cazuri extreme, leziuni renale. Cel mai des Escherichia coli poate fi găsită în carne şi în produse lactate. Cu toate acestea, la Institutul Robert-Koch, s-a sugerat că cauza otrăvirii ar putea fi consumul de roşii, castraveţi cruzi şi salată verde. După aceste informaţii, autorităţile au sfătuit cetăţenilor să excludă din dieta lor produsele sus-menţionate.

Conform datelor recente, numărul de intoxicaţii a ajuns la 138, deşi statisticile obişnuite numără 60-70 de cazuri. Focarul de infecţii similare, a fost observat în Danemarca. Nu pot fi excluse şi cazuri de intoxicaţii de la bacterii extrem de patogene Colon Bacillus - Escherichia coli în Marea Britanie, Suedia şi Ţările de Jos, transmite DW-WORLD, citând rezumatul Institutului de Igienă din Hamburg.

 

 

Sursa: gzt.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137