Catolicii recunoscut vegetarianismul mijloc de combatere a încălzirii globale

/ Vizionări: 3508

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Catolicii recunoscut vegetarianismul mijloace de combatere a încălzirii globale
Gerard de Korte, Episcopul catolic din oraşul olandez Groningen, ofera de combatere a schimbărilor climatice la nivel mondial, în scădere din carne în zilele de vineri. În general, post pe Vineri - o veche tradiţie a Bisericii Catolice. De-a lungul anilor, ea a schimbat caracterul, merge de la doar un moderată până la un vegetarian pur şi invers.


"Ştim că producţia de carne de fiecare kilogram de cheltuit o sumă considerabilă de energie, ceea ce înseamnă că conturile pentru emisiile semnificative de dioxid de carbon", - a spus prelatul. Postul de vineri - vechea traditie a Bisericii Catolice.


În 1966, Papa Paul al VI-a reafirmat valabilitatea această regulă, totuşi, că naţionale "episcopi conferinţă dreptul de a decide la întrebarea de ce ar trebui să fie post. În 1989 episcopii Ţărilor de Jos a spus că cel mai important lucru în post vineri - frugalitate său, mai degrabă decât a-l refuza pe carne. Episcopul de Korte consideră că, în scopul de a conserva mediul este timpul pentru a restaura vechea tradiţie a "o zi fără carne."

vegetarian.ru