Ce este adevărul

/ Vizionări: 3240
Tag-uri:

Что такое Истина

 

După cum se știe fiecare are propriul adevăr. Prin urmare, a găsi un adevăr comun este imposibil. Acesta poate fi doar inventat sau ales din concepte existente (idei despre realitate) . Conceptul este o idee despre lume, viață, despre orice.

10 fapte care par a fi minciune, însă sunt adevărate (+Foto)
10 fapte care par a fi minciune, însă sunt adevărate (+Foto)

Lumea este dirijată de dragoste, iar dragostea nu poate avea o explicație logică sau explicată printr-un concept. Nu există nici un fel de concepții false sau incorecte, ci doar cele care convin sau nu unei anumite persoane.

Majoritatea oamenilor sunt de acord cu faptul că cineva controlează lumea: în rezultat unii oameni cred că viața lor depinde de concepte străine. Alți oameni  încep să reconstruiască lumea în conformitate cu sensul pe care îl atribuie propriei sale existențe! Prin urmare adevărul nu există, există doar ceea ce noi credem a fi un adevăr.

Fiecare om este o persoană aleasă! Fiecare om este autorul lumii în care trăiește. În general oamenii acceptă viața așa cum le impun stereotipuri și dogme. Alegerea constă în faptul să accepți ceea ce se întâmplă în jur sau să ajustezi toate pentru sine. Majoritatea oamenilor aleg prima cale. Ei nici nu încearcă să-și închipuie că totul poate fi modificat la aprecierea lor.

Orice doctrină, religie, filozofie, etc. este doar un adevărul al cuiva, adecvat sau nu pentru alți oameni. Câți oameni, atâtea și adevăruri.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137