Ce să mâncăm pentru a infometa cancerul (+Video)

 

Правильное  питание

 

 

SANGELE: APA din noi

Avem 60.000 mile de vase de sange in corp. Puse cap la cap inconjoara pamantul de 2 ori. Supranumite vasele vietii si ale mortii, avem si 19 milioane de capilare.

Vasele de sange au forma adaptabila la orice mediu: de exemplu in ficat sunt tubulare, in plamani formeaza saci cu aer, in muschi sunt rasucite, in nervi ca niste linii electrice.

Angiogeneza este procesul de dezvoltare a vaselor sanguine in conditii normale sau patologice.

Dezechilibrele in angiogeneza – prea putine sau prea multe vase de sange dezvoltate anormal – cauzeaza o multime de boli, inclusiv TOATE formele de cancer.

Vindecarea prin alimentatie

Cercetatorii fenomenului de antiangiogeneza propun o noua terapie impotriva cancerului, bazata pe eliminarea sursei de sange, care are rol de hranire a celulelor canceroase, fara de care acestea nu pot prolifera.

Tratamentul este foarte ieftin si poate fi urmat pur si simplu acasa, de catre oricine, pentru ca pastilele pot fi usor inlocuite cu alimente.

In acest scop, cercetatorii furnizeaza o lista de inhibitori naturali ai angiogenezei anormale (specifica bolilor de cancer):

struguri rosii, substanta activa resveratrol

capsuni, substanta activa acid elagic

boabe de soia, substanta activa genisteina

ceai verde

mure

zmeura

portocale

grepfruit

lamai

mere

ananas

ginseng

ciuperci maitake

turmeric

lavanda

pepene

patrunjel

usturoi

rosie

ulei masline

ciocolata neagra

Cu cat sunt combinate mai multe alimente din aceasta lista, cu atat efectul inhibitor creste. Acest fenomen poarta numele de sinergie alimentara.

In filmul de mai jos, Dr. William Li explica pentru TED angiogeneza si alimentatia potrivita pentru vindecarea cancerului:

 

 

Sursa: alvalia.ro