Ce sunt visele?

/ Vizionări: 18824
Tag-uri:

Ce sunt visele?

 

Ce sunt visele?Vise - ce-i asta? Fiecare om are propria sa definiţie ce este visul. Totul, cu ce trăieşte un om, ce-i dă o viaţă valoroasă, plină de evenimente, este un vis.

Visele ajută oamenilor să trăiască viaţa aşa cum îşi doresc ei.

Visul este un stimulent pentru perfecţionarea umană. El ajută omului să fie optimist, cu scopul bine determinat.

Visul este motorul  iubirii în viaţa omului. Visul fără iubire şi iubire fără vis nu există.

Visați mai des, că e folositor
Visați mai des, că e folositor

Mulţi oameni spun că n-ar trebui să visăm, ci să trăim o viaţă reală. Omul nu poate trăi fără vise. Oamenii, care nu ştiu să viseze, sunt morţi spiritual şi moral, deoarece omul care nu visează, trăieşte ca un mecanism.

Visul distinge un om de celălalt. Visul este un obiectiv spre care o persoană aspiră să meargă o anumită perioadă de timp sau toată viaţa.

Visul este o direcţie de mişcare a energiei interne umane faţă de civilizaţia umană. Acest lucru este ceva, ce ajută să se ridice din adâncurile sufletului a totul ce este mai bun în om. Toate visele au o forţă absolut egală. Însă mărimea fluxului acestei forţe depinde de om. Şi prin urmare toată lumea poate visa, dar să urmărească visele lor pot numai oamenii cu un suflet puternic. În societatea modernă astfel de oameni nu sunt prea mulţi.

Fiecare om îşi poate realiza visul dacă vrea, dar totul depinde de capacitatea de a distinge visul de iluzie.

Principala diferenţă între un vis şi o iluzie constă în dispariţia rapidă a iluziilor, care nu dau bucurie şi energie pozitivă, deci nu dau nimic, din ceea ce dă un vis. Doar un vis poate reda omului o sarcină pozitivă de energie.

Oricare vise devin realitate, dacă omul cu adevărat necesită acest lucru, deoarece omul însuşi îşi controlează destinul său şi este responsabil de realizarea lor.

Se îndeplinesc numai vise cu care omul trăieşte, ci nu cele care ne sugerează alte persoane. Visul altcuiva poate fi numai o iluzie.

Orice vis, care aduce bucurie, întotdeauna se îndeplineşte. Şi pentru ca  visul să devină o realitate, omul trebuie să simtă inima şi sufletul.

Visaţi, pentru că visul este viaţa ...

 

Autor: Andrei Fedorniak

Sursa: kartinamira.info