Ce zonă a creierului este responsabilă de predicție (+Video)

/ Vizionări: 2808
Tag-uri: ,

Какая область мозга отвечает за предсказания 

 

Sarea afectează creierul, precum ţigările şi droguri tari
Sarea afectează creierul, precum ţigările şi droguri tari

Oamenii de știință au fost capabili să identifice o regiune a creierului, responsabilă pentru prezicerea evenimentelor care au să se întîmple în viitorul apropiat, relatează mir24.tv. Cu toate acestea, nu este o ficțiune, ci doar presupuneri, care se bazează pe experiența acumulată.

 

S-a constatat că primim preziceri de la propriul creier de mai multe ori pe zi. Gghicim cine sună la telefon, cînd va veni mult-așteptatul autobuz, dacă vom reuși să ajungem la timp și multe altele. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor pur și simplu nu acordă atenție acestor predicții.

Oamenii de știință din SUA au decis să afle care zonă a creierului este responsabilă pentru ele. Experimentul a arătat că pentru predicții sînt responsabile cîteva sectoare ale creierului mijlociu, inclusiv substanța nigra și striatum. Aceasta descope întunecată. Acest lucru este extrem de important, deoarece va permite să se înceapă lucrul la dezvoltarea de noi capacități ale creierului uman.

 

 

 

 

Sursa: moldovenii.md

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137