Cea mai importantă asceză pentru femei

/ Vizionări: 1962

Главная женская аскеза

Asceza cea mai importantă pentru o femeie nu este nici postul, nici jurământul de tăcere și nici călirea. Cea mai importantă asceză este să fii o femeie, să-ți dezvolți feminitatea, să cultivi energia feminină, s-o împărtășești cu familia, să creezi armonie în exteriorul și interiorul său.

Încercați:

a) să vorbiți ca o femeie adevărată - lin și cu cuvinte plăcute..

b) să arătați ca o femeie adevărată - să purtați haine pentru femei: rochii și fuste, culori vii și frumoase, îmbrăcăminte modestă, dar la modă și elegantă.. Să mergeți moale, să vă mișcați grațios...

c) sa vă simțiți ca o femeie adevărată – să cultivați cele mai bune calități feminine - resemnarea, îngrijirea, bunătatea..

g) să acționați ca o femeie adevărată - cu înțelepciune, cu răbdare..

d) să vă ocupați de treburile feminine: de broderie, artizanat, arta culinară..

Herman Sterligov despre modul de viaţă în familie (Video în rusă)

Și vă veți da seama că este foarte - foarte greu, dar această asceză vă va aduce impesii și schimbări foarte drastice și plăcute.

Pentru orice femeie este foarte important să vorbească frumos și elegant. Chiar și adevărul amar poate fi spus cu cuvinte amabile. Suntem obișnuite să spunem totul foarte direct și răstit. Din păcate, nimeni nu ne-a învățat acest lucru nici în familie, nici acasă, nu ne-a învățat să vorbim despre bine, de obicei doar criticăm și condamnăm.

O însușire importantă a femeii este capacitatea de a fi mulțumită de aceea ce are. De multe ori, dimpotrivă, soția este nemulțumită și otrăvește viața celor din jur. Soția trebuie să fie concentrată pe soțul său și să investească toată credința și energia sa numai în el (fără gânduri și comparații cu alți bărbați), și atunci bărbatul ei va avea mult succes.

 

Sursa: psiholog3000.ru