ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cea mai rapidă rețetă de cașcaval

E cu mult mai bun decît cel din magazin!

Ingrediente:

Brînză de vaci (cel puțin 9%) – 500 g

Lapte (gras) – 500 ml

Unt – 50 g

Bicarbonat de sodiu – jumătate de linguriță

Ouă – 1 buc.

Sare după gust

Mod de preparare:

Turnați laptele într-o cratiță. Adăugați brînza și mestecați cu o lingură din lemn. Aducem pînă la fierbere și ținem pe foc 10-15 minute.

Împăturiți tifonul în cîteva straturi, așterneți-l pe sită și turnați masa.

Așteptați să se scurgă zerul.

Topiți untul în cratiță și bateți oul în el, adăugați bicarbonatul. Așteptăm pînă cînd se va topi oul, apoi adăugați brînza fiartă.

Țineți masa la foc mic, mestecînd, timp de 5 minute. Cînd brînza va deveni de culoare galbenă fină, scoateți de pe foc.

Tapetați forma cu tifon și turnați masa. Puneți în frigider pentru răcire.

Poftă bună!

 

Sursa: coocook.me

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 12 martie 2017 14:00
Vizualizări: 1764

Citiţi de asemenea

Rețeta de varză murată fără sare de la Pola BragaDe ce am decis să scriem această rețetă, în ciuda faptului că există o ...
101
Jungla Amazonului este unul dintre cele mai puțin explorate locuri de pe Pământ. Mulți căutători de aventuri încă dispar...
95
Toată lumea știe că pielea absoarbe bine tot ce interacționează cu ea. Aceasta se aplică și șampoanelor și este foarte...
234
Prin adăugarea în apă, această substanță stimulează procesul de eliminare a sărurilor în exces și a toxinelor periculoas...
165