Ceai în saci este periculoasă pentru sănătate

/ Vizionări: 4512

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ceai în saci este periculoasă pentru sănătate Oamenii de ştiinţă de la Colegiul de Medicina de la Universitatea Washington din St Louis (SUA) a constatat că în ceai ambalate conţine cantităţi mari de fluorură de periculos.

De exemplu, ceai în pachete de obicei cetate a participat la 6.5 fluorură de părţi pe milion, ceea ce depăşeşte semnificativ concentraţia maximă, a scris EUROLAB.

Conţinutul de fluoruri în diferite soiuri de ceai au variat 1 - 6.5 părţi pe milion. concentraţiei maxime admisibile de fluor în apa de băut este de 4 părţi pe milion, în timp ce apa minerala imbuteliata nu trebuie să conţină mai mult de 2,4 părţi per milion fluor.

Conform unuia dintre autorii studiului de profesorul Michael White, specialiştii ştiu despre capacitatea de a acumula fluorură de frunzele de ceai, provenind din sol şi apă. Trebuie să înţeleagă cât de mult conţinut de fluorură de ceai şi anul de colectare sale, a declarat profesorul. Apropo, conţinute în fluorură de ceai cu moderatie poate fi utilă pentru a consolida dinţi şi oase.

Sursa MIGnews.com