Ceai pentru eliminarea toxinelor

/ Vizionări: 3152

Vreau să ofer o rețetă a ceaiului meu preferat celor care țin la sănătatea lor. El este bun pentru eliminarea toxinelor.

Vreau să ofer o rețetă a ceaiului meu preferat celor care țin la sănătatea lor. El este bun pentru eliminarea toxinelor.

Acest ceai îl pregătea mama mea: ceva usucă, ceva cumpără din farmacie, însă cele mai multe plante le culege singură. Deși eu cred că puteți procura plantele gata.

El are un gust plăcut, spre deosebire de plantele cumpărate din farmacie.

Componența:

Mentă, flori de tei, trifoi, lucernă, mătase de porumb, podbal. Totul se amestecă în proporții egale. Eu fa infuzie din două linguri la jumătate de litru de apă clocotită, infuzez cîteva minute și beau ca un ceai obișnuit, pînă la 3 căni pe zi.

Acest ceai curăță organismul la nivel celular, elimină radionuclidele, metalele grele, are un efect benefic asupra intestinului și sistemului bronho-pulmonar. Iar pentru cei care cred că au plămînii în regulă, vreau să le spun să nu să se grăbească să arunce din componență podbalul, pentru că el este benefic pentru căderea părului.

Este un set de bază, îndreptat spre purificarea organismului și asanarea lui. Nu confundați cu purificarea mecanică, cum fac multe ceaiuri cu efect purgativ.

De ce pe caniculă se bea ceai fierbinte?
De ce pe caniculă se bea ceai fierbinte?

În cazul dat este vorba despre o asanare mai profundă a organismului. Organismul dvs. va obține și „reabilitarea” organelor interne, ce participă la digestie.

Dacă organismul e curat și sănătos, acest ceai va ajuta la menținerea lui, iar eliminarea toxinelor va decurge neobservat.

Puteți schimba 1-2 plante, conform stării de sănătate și dorința de reabilitare, dar țineți minte: dacă adăugați altceva, trebuie să țineți cont să nu fie mai mult de o plantă aromată (în cazul dat – menta), deoarece celelalte ierburi trebuie să fie neutre. În acest caz eu aș recomanda să lăsați întotdeauna teiul și menta și una dintre ierburi – trifoiul sau lucerna, iar celelalte 3 le-aș combina în funcție de situație.

Dar mai bine la prima utilizare să vedeți reacția organismului, deoarece acest ceai are un efect puternic! Prietena mea a simțit un efect de tonifiere. Iar la sora mea a începu procesul de eliminare a nisipului din rinichi, ceea ce a generat disconfort, după care ea a redus consumul la o cană pe zi.

Avertizare: oamenii cu maladii seroase trebuie să se consulte neapărat cu medicul.

 

Sursa: rus-health.info

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137