Ceaiul din mentă braziliană calmeaza efectiv durere

/ Vizionări: 4190

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ceai de mentă braziliană Timp de mulţi ani, vindecatorii traditionali din Brazilia, folosind plante Hyptis crenata sau menta braziliană a trata o gamă largă de boli - de la dureri de cap şi dureri de stomac la gripa. Acum engleza primul biolog la Universitatea Newcastle, de cercetare dovedit proprietăţile analgezice ale plantelor.

Având testat acţiunea american plante de Sud pe şoareci de laborator, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia că cea mai eficientă în lupta cu mentă durere sub formă de ceai - la fel de eficient ca fiind similar cu aspirina, indometacin de droguri. Acum, medicii sunt de planificare să efectueze studiile clinice cu ceai mentă braziliană.

Specialiştii efectuat un studiu amplu de medicina tradiţională în Brazilia, pentru a afla ce plante şi tehnicile folosite cel mai des şi cum. Sa constatat că modalitatea cea mai comună de a utiliza menta brazilian în scopuri medicinale - bulion de frunze uscate în 30 de minute şi a consumului ca un ceai rece. Sa constatat că, atunci când menta a fost dat la animale, în doze cerinţele naţionale similare, în condiţii de siguranţă a plantelor calma simptome cum ar fi medicamente impotriva durerii. Este de remarcat faptul că gustul de ceai de menta brazilian este mai mult ca un înţelept şi nu atât de plăcută, menta ca de obicei.


Sursa ecoportal.ru