Ceaiul poate proteja inima de un accident vascular cerebral

/ Vizionări: 5102

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ceai Cele trei cesti zilnic de ceai verde sau negru poate reduce semnificativ riscul de accident vascular cerebral, şi a mai multor băuturi ai băut, şanse mai mari de prevenirea problemelor de inima. Această concluzie a fost cardiologi americani de la Universitatea din California, care a analizat nouă studii care descriu mai mult de 4 mii de cazuri de accident vascular cerebral şi să includă un studiu de aproximativ 195 de mii de oameni.

Experţii şi a observat un efect pozitiv semnificativ asupra sănătăţii în concordanţă cu consumul de ceai - ca verde şi negru. Dacă utilizaţi în mod regulat a trei cesti de probabilitatea de accident vascular cerebral a fost redus cu 21%. Medicii numit "rezultatele încurajatoare", deoarece notifică accident vascular cerebral este dificil şi, de obicei, de îngrijire medicală este furnizat în care pacientul este prea târziu.

Consumul de ceai poate fi o modalitate simplă şi sigură de a proteja inima, în conformitate cu clinicienii. Probabil, puterea vindecătoare a băutură populară este acţiunea de galat epigalocatechina antioxidanţi / EGCG / sau în theanine aminoacid. Antioxidantii sunt crede ca terapeuti, de asemenea, ajuta inima de boli cardiace coronariene. În plus, se ştie că theanine este de aproape 100% absorbit în organism şi pot trece prin bariera hemato-encefalice. Theanine este similar cu o moleculă de glutamat, generarea de care este asociat cu accident vascular cerebral, explica cercetatorii.

Sursa AMI-TASS ecoportal.ru