Ceaiul verde este mai bine antibiotice pentru a face faţă cu bacteriile şi viruşii

/ Vizionări: 6520

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

ceai Ceaiul verde ajuta la acţiunea de antibiotice droguri important în lupta împotriva bacteriilor rezistente şi poate creşte eficienţa cu până la de trei ori, iar în unele cazuri, aceasta bautura este chiar cel mai bun medicament.

Prin acest punct de vedere a venit la oameni de ştiinţă egiptean Universitatea din Alexandria, a examinat proprietatile ceaiului verde în combinaţie cu antibiotice 28 împotriva bolilor provocate de microorganisme.

Ceaiul verde - băutură comună în Egipt, şi mulţi pacienţi-l bea în timpul tratamentului curativ. Acest tip de ceai, studiul a constatat profesionişti pot ucide bacteriile fiabil şi antibiotice, în acelaşi timp, aproape 90 la sută şanse de a îmbunătăţi acţiunea lor împotriva viruşilor.

În plus, ceai verde, chiar şi în doze mici, reduce rezistenţa la proprietăţile bacteriene de antibiotice. În viitor, experţii sunt de gând să studieze compozitii de plante măghiran şi cimbru şi de a afla modul în care acestea sunt active împotriva bacteriilor rezistente.

http://www.ami-tass.ru/