Ceaiul verde poate fi folosit ca un antidepresiv

/ Vizionări: 4220

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ceai verde
Cercetatorii de la Universitatea Tohoku (Japonia), care au descoperit ceaiul verde este capabil să ofere persoanelor în vârstă de splina. Studiul a demonstrat că are o mână de melancolie, în cazul în care o persoană în vârstă de peste 70 de băuturi patru sau mai multe cani de ceai pe zi. Riscul de a dezvolta simptome de depresie printre fanii bea ceai cu 44% mai mici decât cele care beau mai mult nu cani pe zi.


Din 1058 subiecţi dezvoltat simptome de depresie în 34% dintre bărbaţi şi 39% femei, cu 20% dintre bărbaţi şi femei manifestări 24% dintre tulburările mintale au fost grave. 488 respondenţi au raportat că au băut în fiecare zi pentru mai mult de patru cesti de ceai verde, 284 respondenţi - două sau trei cupe, şi 286 - unul sau mai puţin.


Efectele benefice ale băutură pe starea psihică nu sa schimbat, chiar şi atunci când luate în considerare şi economice statut social, sex, dieta, istoricul medical, antidepresive, fumat şi activitatea fizică a subiecţilor. Oamenii de ştiinţă cred că proprietăţile de protecţie de ceai verde face theanine de aminoacizi, care are un efect calmant asupra creierului.


Pentru referinţă: ceai negru, cafea Oolong şi nu protejează în vârstă de depresie.


Apropo, recent descoperit ca ceaiul verde reduce riscul de apariţie a cancerului oral şi unele tipuri de cancer de sânge. Astfel, în beau cinci cesti de risc de îmbolnăvire bea cu 42% mai mică decât bea ceai nu este atât de greu (o cana pe zi sau mai puţin). Riscul de cancer al sistemului limfatic în bautorii de ceai a scăzut cu 48% în comparaţie cu altele.


vegetarian.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137