Ceaiul verde va opri cancerul mamar

/ Vizionări: 2890

Зеленый чай остановит рак молочной железы 

 

Extractul de ceai verde care conține pigmenți de plante și antioxidanți cu numele polifenol E, poate opri nu numai creșterea celulelor canceroase, dar, de asemenea, capacitatea lor de a migra și a pătrunde în țesutul sănătos. Despre aceasta descoperire a declarat Dr. Katherine Crew de la Centrul Medical de la Universitatea Columbia din New York care a realizat un studiu cu colegii sai informează upi.com.

 

Зеленый чай остановит рак молочной железы 

 

Studiul a implicat 40 de femei cu așa-numitul cancer mamar hormonal negativ. Unele femei au primit medicamentul care conținea polifenoli E, în timp ce altele au primit un placebo (medicament inactiv).

 

Зеленый чай остановит рак молочной железы 

 

După cum se știe, nivelul de creștere a hepatocitelor la femeile care suferă de cancer mamar, este cel mai important indicator, care arată răspîndirea cancerului. Doar în două luni de tratament cu extract acest indicator a fost simțitor îmbunătățit. Cu toate acestea, după patru și șase luni, diferența dintre analizele femeilor care au luat extractul și placebo nu a fost la fel de pronunțată. La acest moment, oamenii de știință continuă să studieze intens efectul pe termen scurt, încercînd să găsească modalități de a extinde în timp efectul terapeutic al extractului.

 

Зеленый чай остановит рак молочной железы 

 

 

Sursa: moldovenii.md