Cel mai mare arbore

/ Vizionări: 14002

Cel mai mare arbore

Cel mai mare arbore - gigant  creşte în Malaezia, în provincia de nord a Kelantan. Acesta este situat în zonele slab populate de oameni, în jungla greu accesibilă. Înălţimea monstrului este de 40 de metri,  lăţimea lui în diametru - 15 metri.

 

Cel mai mare arbore

 

Cel mai … copac – se înalţă la o altitudine de mai mult de 3 mii de metri deasupra nivelului mării, în statul Nevada din SUA. Pe baza unor ipoteze ale oamenilor de ştiinţă,  vârsta acestui pin spinalis constituie aproximativ 5000 de ani. Cu toate acestea, potrivit unor date neconfirmate, există copaci mult mai vechi, cum ar fi arborele dragonul de pe Insulele Canare, care, cum cred localnicii, are 6000 de ani, sau un cedru japonez, care este chiar mai în vârstă, el are mai mult de 7000 de ani.

 

Cel mai mare arbore

 

Cel mai gros copac este un chiparos, care se afla în apropierea oraşului Oaksaka (Mexic). Lăţimea lui în diametru este de 42 de metri şi greutatea estimativă de aproximativ 600 de tone. Localnicii cred că arbore are 1400 de ani şi a fost sădit încă de preoţi azteci.

 

Cel mai mare arbore

 

Cel mai … copac - un gigant mondosino, al cărui înălţimea este de 111.4 metri. Sequoia General Sherman, care se află în California are, de asemenea, proprietăţi impresionante. Înălţimea ei este de 84 de metri. Copacul atrage un număr mare de turişti. Vârsta monstrului este circa 2 mii de ani (anterior, se considera că el are 6000 de ani)

 

 

Sursa: hontos.ru