Cel mai mare din Rusia ELPIT Mediului Congresului-2009 va avea loc la Togliatti

/ Vizionări: 2646

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Congresul keologichesky Oamenii de ştiinţă din 13 ţări, în trei zile pentru a discuta problemele actuale de ecologie, impactul omului asupra mediului în internaţionale de mediu congres ELPIT-2009, care se deschide vineri, la Togliatti, a declarat pentru RIA Novosti purtătorul de cuvânt al Guvernului din regiunea Samara.

"Congresul furnizat peste 700 de aplicaţii şi rapoarte. Parcursul congresului va include, de asemenea, expoziţia" Echo Leader ", un seminar al Academiei Ruse de" Energie Ştiinţe. Ecologie. De siguranţă ", un italian-ruse seminar ingineri comune şi ecologişti concursuri de proiecte ştiinţifice de inovare studenţi şi pensionari", - a declarat reprezentantul.

Potrivit organizatorilor al Congresului, acest eveniment la scara ei este cel mai mare de evenimente de mediu din Rusia.

Ecologic International Congresul ELPIT-2009 - o continuare de conferinte si congrese internationale ELPIT, care a avut loc în 2003, 2005 şi 2007. Pentru a participa la congres au sosit oameni de ştiinţă şi specialişti din diferite ţări, inclusiv Italia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Elveţia, Letonia, Estonia, Bulgaria, ţările CSI şi Rusia.

ecoportal.ru o condiţie prealabilă pentru RIA Novosti rian.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137