Cele mai multe din viaţa umanităţii, în ţările debitorilor «ecologice»

/ Vizionări: 3438

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

RIA Novosti.

Pământ Mai mult de trei sferturi din populaţia trăieşte lumea în ţările în curs "debitorilor ecologic", ţări şi anume în cazul în care consumul naţional de bio-resurse depăşeşte disponibilitatea lor în aceste domenii, raportul spune ca World Wildlife Fund (WWF), prezentat, miercuri, la RIA Novosti.

"Majoritatea dintre noi a sprijini modul actual de viaţă şi de creştere economică noastre la cheltuiala de capital ecologice din alte părţi ale lumii, sunt din ce în ce this epuizează stratul de capital" - spune the document.

WWF constată că cererea a omenirii de pe planeta resursele noastre mai mult decât dublu în ultimii 45 ani, ca urmare a creşterii populaţiei şi creşterea consumului individual.

În 1961, aproape toate ţările din lume au mai mult de capacitatea de ajuns pentru a satisface nevoile lor proprii. Până în 2005 situaţia sa schimbat dramatic - multe ţări sunt în măsură să îndeplinească nevoile lor proprii, doar prin importul de resurse din alte state şi utilizând atmosfera la nivel mondial ca fiind "motive de dumping" de dioxid de carbon şi alte gaze cu efect de seră, potrivit WWF.

"In termeni de supra-exploatare a resurselor pe o scară globală a" ecologice debitorilor "ţări relevante riscuri deosebit de un local de cost depăşiri sau globale, ceea ce duce la o scădere a serviciilor ecosistemice - că în sprijinul sistemelor de life, de care depinde existenţa omenirii," - spune WWF.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137