celebritati britanice nu a îndemnat să mănânce carne

/ Vizionări: 3520

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

legume Un grup de celebrităţi britanic, condus de fostul membru al Beatles "faimosul vegetariana Sir Paul McCartney a cerut oamenilor să mănânce carne în zilele de luni. Scopul campaniei numite "zilele de luni fara carne" - de combatere a încălzirii globale prin reducerea consumului de produse din carne.

Potrivit organizatorilor, creşterea animalelor într-o măsură mai mare decât poluează atmosfera producător de produse alimentare provenind din vegetale materiilor prime, inclusiv cereale, legume si fructe. De exemplu, gradul de poluare a apei şi emisiile de dioxid de carbon în atmosferă în timpul fabricării produselor din carne este de aproximativ 20 de ori mai mare decât în fabricarea de produse alimentare din porumb. Mai mult, plantele absorb dioxidul de gaze cu efect de seră de carbon si produc oxigen.

Într-un interviu cu The Independent, Paul McCartney a declarat că această campanie nu este în nici un fel legătură cu promovarea sale vegetariene convingeri proprii, şi are un singur scop - de a îmbunătăţi lupta împotriva schimbărilor climatice. Sir Paul a subliniat că iniţiativa este de a reduce consumul de carne nu îi aparţin şi asociaţii săi. "Acesta a fost propus în raportul ONU - o organizatie care, după cum cred eu, nu este un" vegetarian - glumea McCartney.

Ideea de a renunţa la carne, luni, a confirmat unul dintre cele mai renumite antreprenori din lume, şeful corporatie globala "Virgin" Sir Richard Branson. "Îmi place carnea, dar îmi place planeta noastră, chiar mai mult, asa ca am conecta la această campanie şi a oprit consumul de carne cel puţin o dată pe săptămână" - a declarat magnatul britanic.

Un cunoscut bucătari bine ca Oliver Peyton, Giorgio Locatelli, Gingell Skye şi Arthur Dawson Potts a spus deja că, împreună cu bucate de obicei va oferi clientilor din restaurantele sale pe alternative de meniu zilele de luni, care nu va plasa produsele din carne.


newsland.ru