Cercetătorii britanici strivi mitul ouă pericol colesterol

/ Vizionări: 4918

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

ou Cercetătorii britanici vor să ajusteze dieta ou. Expertii spun ca la Universitatea din Surrey, cei mai mulţi oameni pot manca ca ouă de mult, după cum doriţi şi nu va afecta sănătatea lor. O afirmaţie îndrăzneaţă, mai ales dacă ţineţi minte că, de obicei, nutritionistii recomanda nu mai mult de două ouă pe zi şi nu mai mult de zece o săptămână, dat fiind că oul este conţinută în maioneză şi de copt.

Motivul este că cel mai simplu de a pregăti produsului - ouă - are o multime de colesterol din galbenus. Colesterolul - o substanţă grasă care 80% este produsă de corpul nostru şi de 20% se încadrează în el din afara, cu alimente. Colesterolul este foarte important pentru organismul nostru, este necesară pentru a produce vitamina D, precum şi o serie de hormoni.

Recent, cu toate acestea, cuvântul "colesterol" a devenit o groază de poveşti medicale. În farmacii, există o masă de droguri care vizează reducerea nivelului acestuia în sânge (nivelurile crescute provoacă dezvoltarea aterosclerozei, adică boala a vaselor de sânge). În plus, medicii sunt sfătuiţi să limiteze consumul de alimente bogate în colesterol, printre care se face adesea referire la ou.

Cu toate acestea, rezultatele unui studiu recent al experţilor britanici sugerează un ou din produsele holesterinoopasnyh listă, după caz. Într-un articol publicat în revista Nutrition Bulletin, a declarat: grasimi saturate, în cantităţi mari conţinute în ouă, nu reprezintă o ameninţare pentru sănătatea umană. Plumb de cercetare profesorul Bruce Griffin consideră că restricţiile pe ouă ar trebui să fie eliminate, deoarece mai mare factor de risc mult în ceea ce priveşte îmbunătăţirea de colesterol din sânge, - este obezitatea, consumul de alcool, tutun şi inactivitatea fizică. El a fost susţinută de către dietetician şef al British Heart Foundation (BHF) Victoria Taylor: "Colesterolul este prezent în ouă, dar de obicei nu afecteze nivelul de colesterol din sânge. Dacă doriţi să reducă nivelul colesterolului, mult mai important pentru reducerea consumului de grasimi saturate, care sunt cuprinse în cantităţi mari în carne grasă, produse lactate grase, biscuiţi şi alte produse de panificatie.

Cu toate acestea, este puţin probabil ca aceste declaraţii înseamnă că puteţi uita de prudenţă şi mânca o duzina de oua pe zi. Surplus de orice produs din dieta creează un dezechilibru care afectează iniţial stomac, apoi întregul stat a sănătăţii în general. Deci, făcând dieta, principalul lucru - de a păstra bunul simţ. Disponibil, de exemplu, ouăle nu util. Pentru restul, acceptată în general, de regula raţia de ou este după cum urmează: adult ar trebui să mănânce de cinci ouă pe săptămână, dacă rustic, dar în cazul în care producţia industrială, 3-4 bucăţi.

Cele mai utile ouă - fierte fiert.