Chana E301: «verde» Conceptul

/ Vizionări: 3820

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Chana E301
Nu aţi observat încă de moda la nivel mondial pentru ecologie explodeaza ideile vechi de pe multe lucruri? Apoi luaţi o privire atent la Motor Show, care prezintă ultimele realizări ale tehnologiei moderne. Neprezentare auto nu merge fara ea nu au fost reprezentate ekomobili toate tipurile, de la hidrogen sau hibride de vehicule electrice si terminand cu un, aer comprimat exotice sau ceva si mai incredibil.
Chana E301

Deci, în acest an la expoziţia Shanghai din 2009 Shanghai Motor Show nu a fost lipsită de "verde" concepte. Trecut masina nu poate trece!

Conceptul de automobile chineze Chang'an atrage mulţimile de oameni care doresc o privire mai atentă la această maşină miracol. Şi a chemat Chana E301 conceptului. Cine este atras de design uşă "aripa de pescarus" design asimetric pe cineva din maşină, ca şi cum el ar fi fost la expozitia de viitor, dar noi, de asemenea, sunt mult mai interesate şi satisfacţia pentru faptul că Chana E301 este echipat cu un motor electric hibrid.
Chana E301

Hybrid Engine pentru Chana E301 îi permite să realizeze un "verde" inovaţii Expoziţii Shanghai. Şi chiar dacă Masina arata destul de gata de lansare in productie, din păcate, nu există informaţii cu privire la sincronizarea şi costurile încă.
Chana E301Chana E301

Ecologic automobil la eco-way.org