Chișinău - orașul în care vrei să revii oricînd (VIDEO)

/ Vizionări: 1526

Кишинев ­­­­- город, в который хочется возвращаться снова и снова (ВИДЕО)

 

Și dacă ar fi să spui pentru ce îți iubești orașul?

«Arii protejate» – lozinca Zilei Europene a Parcurilor, celebrată la Chişinău
«Arii protejate» – lozinca Zilei Europene a Parcurilor, celebrată la Chişinău

Unde ți-ar fi gîndul?

Poate pentru soarele care îți zîmbește în fiecare dimineață, pentru natura nemaipomenită care îți încîntă privirea sau poate pentru oamenii care sînt gata mereu să îți întindă o mînă de ajutor, chiar dacă nu te cunosc.

În 582 de ani, Capitala noastră a crescut și nu doar ca număr de locuitori sau clădiri, dar și s-a transformat pe bună dreptate într-un centru turistic în care străinii vor să revină. Avem cu ce ne mîndri, avem parcuri de o frumusețe amețitoare, catedrale și biserici cu o arhitectură inedită. Avem cu ce ne mîndri, pentru că indiferent unde ne-am afla, tot aici - acasă este cel mai bine!

Echipa Noi.md, astăzi mai mult ca oricînd vrea să îi dorească acestui frumos oraș prosperitare și cît mai mulți ani plini de glorie. Iar pentru a vă demonstra că avem un oraș UNIC, vă invităm să priviți niște imaginci video în care Chișinăul este văzul altfel, decît îl vedem noi zi de zi.

 

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137