Ciclul de culcare poveste

/ Vizionări: 3516

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ciclul Tale
Doi ani şi jumătate în urmă am vizitat prima New York. Si apoi aceasta este diferită de film a fost că tuburile a fost mult mai mică decât părea pe film. Dar când m-am întors în oraş în această toamnă, am găsit destul de surprinzător, după cum am, de asemenea, pentru metropola americana acum: un număr foarte mare de biciclişti, piste pentru biciclişti, etc Dar lucrul cel mai interesant sa întâmplat mai târziu ...

Cu toate acestea, voi începe de la distanţă, cu câţiva ani în urmă Departamentul de Transport New York a elaborat un plan de a crea mai mult de 2500 de km de piste de biciclete în oraş. Şi primarul Bloomberg a fost deja făcut-vă că, în prezent, Avenue principalele orase jurul perimetrului din Manhattan, precum şi pe străzile mici, puteţi găsi o bicicleta căi dedicat.
Ciclul Tale

În cazul Situaţia de parcare pentru biciclete a fost mai puţin satisfăcătoare: în cele mai multe cazuri s-au dovedit până la bicicletele parc sau pe stradă sau în apartament. Prin urmare, in zilele noroase, mai multe (şi eu printre ei) au fost teamă să părăsească motociclete pe strada si, prin urmare, nu merg la ei.

Deci, în acest an a avut loc prima audiere publică privind noua lege, prin care noile clădiri din oraş se va cere să furnizeze acoperite de parcare pentru biciclete în interiorul clădirii. Sunt convins că adoptarea pe scară largă astfel de măsuri ar trebui să intensifice în mod semnificativ de popularitate de biciclete în oraş.

Este important să înţelegem că climatice în New York nu este mai bună decât Moscova. Cu alte cuvinte, introducerea de piste pentru biciclişti, la Moscova, nu chiar şi pentru excursii la locul de muncă, dar să se mute în acest domeniu pot fi perfect soluţie rezonabilă.

La desert propune pentru a admira o pereche de design de parcare rafturi New York pentru biciclete:

Ciclul Tale

Ciclul Taleecogeek.ru